Antena Căutare

Ce imagine a publicat Simona Halep în plin scandal de dopaj. Cum face sportiva față problemelor

Simona Halep traversează în prezent o perioadă dificilă a vieții sale, după ce a fost suspendată din activitate, într-un scandal de dopaj controversat în opinia multora. Cu ce mesaj i-a luat prin surprindere pe admiratorii săi, de curând.

colaj foto cu simona halep Galerie
Ce o ajută pe Simona Halep să depășească momentele dificile și care a fost mesajul transmis de aceasta, în mediul online | Profimedia

Îndrăgita tenismenă a fost testată pozitiv pentru Roxadustat, o substanță interzisă, conform prevederilor WADA. Dubla câștigătoare de Grand Slam a trecut recent și printr-un divorț, separându-se de fostul ei partener de viață, Toni Iuruc, astfel că acest an nu a fost unul tocmai productiv pentru sportivă.

Ce imagine a publicat Simona Halep în plin scandal de dopaj. Mesajul pozitiv transmis de sportivă

Recent însă, Simona Halep și-a luat admiratorii prin surprindere, după ce a publicat un mesaj pozitiv pe rețelele de socializare, dezvăluind cum reușește să depășească momentele dificile.

Citește și: Vestea care o poate salva pe Simona Halep. Ce a spus un jurnalist german despre cazul campioanei: „Are șanse”

Simona nu se dă bătută, în ciuda greutăților întâmpinate în ultima perioadă. În luna octombrie, tenismena a fost notificată că rezultatele testelor antidoping de la US Open au ieșit pozitive pentru Roxadustat, o substanţă interzisă în sport, astfel că s-a luat decizia suspendării sale.

Cu toate acestea, chiar și după scandalul de dopaj în care a fost implicată, Simona Halep are o gândire pozitivă și este încrezătoare că adevărul va ieși la iveală, într-un final. Sportiva a explicat în repetate rânduri că nu ar fi luat niciodată în mod conștient o substanță interzisă care să îi influențeze performanțele sportive.

„Pacea începe cu un zâmbet – Maica Tereza”, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini în care pune în aplicare mesjaul pozitiv transmis.

După ce a fost testată pozitiv pentru Roxadustat, o substanță interzisă care face parte din din clasa EPO, Simona Halep riscă o suspendare de până la patru ani. Fostul număr 1 WTA va fi audiată la tribunalul independent Sport Resolutions.

Citește și: Lovitura dată de familia Simonei Halep în plin scandal de dopaj. Achiziția importantă făcută de una dintre firmele lor

Cum a anunțat Simona Halep că a picat testul anti-doping

Luna trecută, Simona Halep anunța prin intermediul rețelelor de socializare că a picat testul anti-doping, explicându-le urmăritorilor săi că nu ar fi încercat niciodată să „trișeze” la jocul care a consacrat-o.

„Este cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată.

Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și dragostea pe care am dezvoltat-o pentru tenis în ultimii 25 de ani”, a fost o parte din mesajul transmis de Simona Halep, în mediul online.

Agenția Națională Antidoping (ANAD), a emis recent un comunicat potrivit căruia suspendarea Simonei Halep nu poate fi una mai mică de 12 luni, echivalentul unui an. Indiferent de circumstanțele atenuante, cazurile în care este implicată substanța interzisă Roxadustat nu sunt, de regulă, tolerate prea bine de către Agenția Mondială Antidoping (WADA). De asemenea, Simona va fi nevoită să returneze o sumă considerabilă de bani organizatorilor US Open.

Cătălina Ponor a dezvăluit sexul bebelușului. Imaginea în care se observă burtica de gravidă a fostei gimnaste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x