Antena Căutare

Cea mai dulce groaznică accidentare din lume! Cu o tăietură de 18 cm, cu sângele țâșnind din picior ca la o arteziană, o atletă a terminat 400 de metri garduri!!!

Pe 8 iunie, Brenna Porter, o junioară din SUA, participă la o reuniune atletică. La 400 de metri garduri se împiedică de prima barieră, care, în cădere, îi provoacă o rană deschisă de 18 cm! Cu sângele șiroind, Brenna decide să termine cursa, în timp ce toți de pe margine se țin cu mâinile de cap. ”N-am simțit, adrenalina e de vină. Nu e vorba despre inconștiență, ci despre ideea de a-ți depăși limitele, de a tinde spre imposibil”, spune ea

Pe 8 iunie, Brenna Porter, o junioară din SUA, participă la o reuniune atletică. La 400 de metri garduri se împiedică de prima barieră, și, în cădere, se alege cu o rană deschisă de 18 cm! Cu sângele șiroind, Brenna decide să termine cursa, în timp ce toți de pe margine se țin cu mâinile de cap. ”N-am simțit, adrenalina e de vină. Nu e vorba despre inconștiență, ci despre ideea de a-ți depăși limitele, de a tinde spre imposibil”, spune ea

Să fim clari din prima! Imaginile sunt crunte, nerecomandate cardiacilor! O atletă de nici 18 ani din SUA, participantă la o reuniune, se împiedică, în proba de 400 de metri garduri, chiar la prima barieră. Piciorul îi este secționat, rana e urâtă, dar ea continuă să alerge, cu sângele șiroindu-i pe tot corpul, fără exagerare. Și atunci de ce dăm aceste imagini? Ce vrem să arătăm? Unde se termină goana după clickuri și unde începe bunul simț? Dar ele au făcut, deja, înconjurul Mapamondului. Pentru că arată o voință infinită, pentru că vorbesc despre cum poți atinge imposibilul la o banală cursă de atletism.

Brenna Porter, din Salt Lake City, participa, pe 8 iunie, la o reuniune atletică la NCAA West Regional. 2017 părea să fie anul ei, reprezenta Bringham Young University la proba de 400 de metri garduri. Preliminarii. Scotea un rezultat bun aici, ajungea la ”naționale”. Părinții, Jody și Brett, plus doi dintre cei patru frați, se aflau în tribună. Alesese culoarul al 7-lea.

Șiiii, start! Chiar la prima barieră, cade. Agață gardul. În cădere, piciorul ei drept prinde bara de susținere a obstacolului de pe culoarul alăturat, al optulea. E momentul în care cei de pe margine aproape că leșină, se iau cu mâinile de cap. Are o rană deschisă de 18 cm, sângele țâșnește atât de tare încât la reluare, cu încetinitorul, se vede clar cum îi ajunge pe mâna stângă, pe piciorul stâng!!! Din tribună i se strigă să se oprească, ea nu aude. Ori nu vrea să audă. Inconștiență? ”Nu, nu a fost vorba despre asta”, spune peste câteva zile, după ce rana i-a fost tratată. ”E vorba despre ideea de a-ți depăși limitele, de a tinde spre imposibil!”

Termină cursa! Priviți momentul acela în care sare peste ultimul gard. Nu-i așa că-i înălțător? Până și medicii se sperie, mușchiul e ieșit în afară! E cusută, dar, și în postura aceasta, de pe patul de spital, are forța de a face semnul ”OK!” ”Frică? Dacă își este frică nu poți atinge succesul”, mai spune.

Apropo, imposibilul există?

OFICIAL! S-a stabilit când începe noul sezon în Liga I! Primul meci e programat pe 14 iulie 2017... Probleme de sănătate serioase pentru Cosmin Olăroiu! Antrenorul a ajuns de urgenţă la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x