Antena Căutare

Cea mai sexy jucătoare de tenis face furori la plajă. Cum arată chipul ei

Corinna Dentoni este una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis din Italia, dar sportiva în vârstă de 31 de ani cochetează adesea și cu modellingul.

Cea mai sexy jucătoare de tenis face furori la plajă. Cum arată chipul ei
Corinna Dentoni, jucătoare de tenis (sursa foto: instagram)

Pentru pasionații de tenis, Corinna Dentoni a reușit în iunie 2009 să ajungă pe poziția 132, aceasta fiind cea mai bună performanță a sa. În același an, aceasta a participat și la Roland Garros, experiență pe care a repetat-o și doi ani mai târziu, în anul 2011.

citește și: Delia, pozată într-o ținută transparentă! Fanii de pe Instagram au reacționat imediat

Chiar dacă în prezent ocupă locul 556 WTA, blondina nu ratează vreo ocazie să cocheteze și cu modellingul, dovadă fiind chiar numeroasele fotografii îndrăznețe pe care le publică des pe pagina sa oficială de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărită de mai bine de cincizeci de mii de fani, aceasta face senzație de fiecare dată când se afișează la plajă, în costum de baie, cu formele la vedere.

citește și: Andreea Bălan, mai în formă ca niciodată. Cum arată cântăreața în costum de baie după cea de-a doua naștere | Foto

Acesta este și motivul pentru care mulți dintre admiratorii săi o consideră una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume.

De curând, Corinna Dentoni i-a impresionat pe fanii săi cu o poză sexy la plajă. Chiar dacă a purtat mască pe chip, blondina tot a adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii pe Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x