Antena Căutare

Ceferin despre Platini: Nu mai este suspendat, poate ocupa orice funcţie în fotbal

Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a declarat că fostul şef al fotbalului european, Michel Platini, nu mai este suspendat şi poate reveni în orice funcţie îşi doreşte.

"Michel Platini nu mai este suspendat. El poate spera să ocupe orice funcţie, dar evident nu mai poate fi fotbalist", a declarat Ceferin, zâmbitor, la Tirana, cu ocazia inaugurării Air Albania Stadium.

În vârstă de 63 de ani, Platini a fost suspendat pentru opt ani, în decembrie 2015, de justiţia internă a FIFA. Suspendarea a fost redusă în apel la şase ani, apoi la patru ani de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Michel Platini a fost găsit vinovat de conflict de interese de către TAS, după ce a primit fără justificare două milioane de dolari de la FIFA, plată aprobată de preşedintele forului mondial, Joseph Blatter, în 2011.

Francezul a contestat decizia TAS la Tribunalul federal elveţian, care însă a menţinut hotărârea forului sportiv de la Lausanne.

Suspendarea lui Michel Platini din orice activitate legată de fotbal a expirat la 7 octombrie.

Sursa : news.ro

Lewis Hamilton, penalizat cu cinci secunde la Marele Premiu al Braziliei; Carlos Sainz urcă pe podium în F1 pentru prima... Horia Tecău a urcat două locuri în clasamentul ATP de dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x