Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Povestiri șocante despre un mare scandal în sport! Dezvăluirile unui mare campion: „Făceam amor pe zgură, pe iarbă și în avion”

Flavia Pennetta (37 de ani), campioana de la US Open 2015, retrasă între timp din activitate, este din nou gravidă, italianca urmând să aibă cel de-al doilea copil alături de tenismenul Fabio Fognini (32 de ani). 

Flavia Pennetta

În urmă cu mai mulți ani, Pennetta a fost implicată într-unul dintre cele mai mari scandaluri mondene din lumea tenisului. Jucătoarea italiană se afla într-o relație cu Carlos Moya (43 de ani), actualul antrenor al lui Rafael Nadal, însă a avut un șoc atunci când a aflat că ibericul o înșală cu actrița spaniolă Carolina Cerezuela, care ulterior i-a devenit soție, în 2011.

Flavia se deplasase special până în Suedia pentru a-i face o surpriză lui Moya, aflat la un turneu, însă l-a surprins pe iberic în timp ce o înșela cu amanta! Până să se despartă, Pennetta și Moya au făcut dezvăluiri extrem de picante despre relațiile lor intime: „Făceam sex la greu, oriunde, oricând! Am făcut-o în vestiare, pe terenuri, pe zgură, pe iarbă. O dată și în avion, era un zbor lung și nu ne-am putut abține”, povestea Flavia, conform site-ului tgcom.it.

Carlos Moya, fost număr unu mondial și campion la Roland Garros în 1998, a fost protagonistul unor numeroase episoade mondene pe vremea când era jucător. El a fost cuplat și cu Raluca Sandu, fiica lui Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal.

Recomandari