Antena Căutare

CFR Cluj, aproape de a aduce un campion în ultima zi de transferuri! Un jucător al Viitorului dorit de FCSB, la un pas de Gruia

UPDATE: Kevin Boli a fost transferat oficial de CFR Cluj de la Viitorul Constanța contra sumei de 500,000 de Euro. Mutarea a fost confirmată de președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, cel care a spus că echipa lui Hagi îl va primi în schimb și pe Răzvan Horj.

CFR Cluj pierde pe plan ofensiv, dar se întărește în apărare! După ce s-au despărțit de Jeremy Bokila, ajuns la Dinamo, ardelenii lui Dan Petrescu pregătesc un contra-transfer important pe piața internă: Kevin Boli, de la Viitorul Constanța.

Conform ultimelor informații, tratativele dintre CFR și trupa lui Gică Hagi sunt destul de avansate, iar Boli ar putea semna în orele următoare cu liderul la zi din Liga 1, anunță digisport. Astăzi este ultima zi de transferuri în România.

Până la aducerea lui Boli, CFR Cluj a oficializat transferul lui Damjan Djokovic un mijlocaș de 27 de ani revenit după 3 ani la gruparea din Gruia.

Cotat la 1,5 milioane de site-urile de specialitate, francezul Kevin Boli fost dorit insistent de Gigi Becali la FCSB în urmă cu câteva săptămâni, însă, în final, la echipa lui Dică au ajuns colegii lui Boli, Benzar și Nedelcu.

OFICIAL: Dinamo dă lovitura lunii pe piața transferurilor și transferă de la liderul Ligii 1! Bokila, noul ”decar” din Ș... Totul pentru titlu în Bănie! Craiova și-a prezentat oficial ultimele două achiziții de marcă: ”Bine ați venit acasă, Iva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x