Antena Căutare

CFR Cluj fata in fata cu Manchester United: vezi diferentele enorme dintre cele doua echipe!

Clujenii au in fata o partida de foc in grupele Ligii Campionilor. Trebuie sa treaca de dorinta lui Manchester United de a se impune in competita europeana.

Elevii lui Andone intalnesc un adversar extrem de puternic, dar spera ca ''diavolii rosii'' sa se impiedice la Cluj. La o analiza atenta diferente dintre cele doua cluburi sunt de domeniul fantasticului:

Capitolul experienta: Manchester United a jucat pana acum 885 de partide in grupele Champions League, iar CFR Cluj doar 3.

Capitolul jucatori: Vedeta lui Sir Ferguson, Rooney valoreaza 65 de milioane de euro. De partea cealalta, senzatia de la Cluj, Sougou are un pret de aproape 20 de ori mai mic : 3,5 milioane de euro.

Capitolul trofee: In vitrina ''diavolilor rosii'' sunt numai putin de 60 de titluri nationale si internationale. Romanii au ajuns doar la opt.

Capitolul cheltuieli: In ultimele trei sezoane, clubul din Anglia a cheltuit de 151 milioane de euro. Investitiile de la CFR de ridica la doar 3 milioane de euro.

''Diavolii'' au ajuns la Cluj

Vedetele din Anglia au fost intampinate cu aplauze pe aeroportul din Cluj. Jucatorii lui Manchester au trecut nepasatori pe langa suporterii romani si englezi care i-au intampinat. Doar Alex Ferguson s-a oprit. A dat cateva autografe, a semnat mingi, apoi si-a facut cu greu drum catre autocar . ''Am vazut evolutia celor de la CFR la ultimul meci cu Braga. Am vazut ca au invins-o pe Basel de doua ori, si noi am avut probleme cu Basel in sezonul trecut, asa ca trebui sa tratam cu respect Clujul pentru ca aceste rezultate spun ca este o echipă buna'', a declarat tehnicianul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, la conferinta de presa.

Echipa lui Andone se va lupta cu ''diavolii'' lui Ferguson in aceasta seara de la 21.45 pe stadionul Dr. Constantin Radulescu. Pana acum CFR-ul are un start impecabil in grupele Ligii Campionilor. I-au batut pe potrughezii de la Braga cu 2-0.

Danciulescu este lider in Liga I: 490 de partide pentru veteranul cainilor... Provocarea maxima pentru impatimitii fotbalului! Vezi aici cele mai tari faze ale saptamanii la FIFA 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x