Antena Căutare

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. La nici trei luni de la ultimul meci oficial din Liga 1, jucat atunci în Play-out, Liga 1 revine în prim plan cu Ediția cu numărul 101! Aceasta debutează în Gruia, acolo unde campioana CFR întâlnește FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul CFR Cluj - FC Botoșani este live video online, vineri, de la ora 21:00.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Cele două echipe au suferit schimbări importante la nivelul băncii tehnice, CFR Cluj, și la nivelul lotului, FC Botoșani. Astfel, pe banca deținătoarei titlului din Liga 1 îl avem acum pe Edward Iordănescu, cel care îl înlocuiește pe Dan Petrescu, plecat în China. Dincolo, Botoșani continuă cu ambițiosul Costel Enache, însă a suferit numeroase schimbări în lot. Au plecat 11 jucători și au venit alți 10.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Și la CFR Cluj s-au înregistrat câteva mutări spectaculoase, însă nucleul campioanei rămâne cu aceiași jucători de bază. Au venit în vară, pentru a întări lotul, Tambe (Adana Demirspor), A. Radu (Aris Limassol), Males (Rijeka), Lang (Dijon) și De Luca (Virtus Entella).

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Ardelenii au avut o vară bună în pregătiri, fără niciun eșec și fără niciun gol primit. Nici în Supercupa cu ”U” Craiova 1948 elevii lui Edi Iordănescu nu au primit gol. În schimb, Botoșani a pierdut 3 din cele 4 amicale importante ale verii, printre care un 0-5 cu Olympiakos.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. CFR Cluj caută să-și ia revanșa în fața unei echipe FC Botoșani pe care nu a mai învins-o din 2016. Au fost de atunci trei remize și un succes al moldovenilor în Cupa României. La ultimul meci jucat în Gruia, am avut un CFR - Botoșani 0-0. A fost primul meci din istoria meciurilor directe jucate în Ardeal în care CFR nu bate. Au fost, până la acest duel, 6 meciuri și 6 victorii!

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. La pariuri, CFR Cluj e favorită clară în acest meci cu o cotă de de la 1,40 la 1,45. Botoșaniul e văzut outsider, cu o cotă de 8,00 - 9,00, iar remiza primește 3,90 - 4,00.

CFR Cluj - FC Botoșani LIVE VIDEO. Pentru acest meci recomandăm un ”1 solist” în acord cu diferența de valoare dintre cele două echipe.

FOTO: Diego Maradona lovește din nou! După show-ul de la Cupa Mondială, ”El Pibe de Oro” a atras atenția și la prezentar... VIDEO: Arbitrul român Marius Avram, scos cu targa de pe teren la un meci din Europa League! Care este starea ”centralulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x