Antena Căutare

CFR Cluj, FCSB, Viitorul și ”U” Craiova își află posibilii adversari din turul III preliminar al Ligii Campionilor/Europa League

Astăzi, după ora 13:00, vor avea loc la sediul UEFA de la Nyon, tragerile la sorți pentru tururile III preliminare ale Ligii Campionilor și Europa League, acolo unde o avem deja calificată pe ”U” Craiova 1948, și le mai așteptăm să se califice pe CFR Cluj în UCL și pe FCSB si Viitorul.

Astăzi, după ora 13:00, vor avea loc la sediul UEFA de la Nyon, Elvetia, tragerile la sorți pentru tururile III preliminare ale Ligii Campionilor și Europa League, acolo unde o avem deja calificată pe ”U” Craiova 1948, și le mai așteptăm să se califice pe CFR Cluj în UCL și pe FCSB si Viitorul, care sunt în turul II și vor evolua cu Rudar Velenje și Vitesse Arnhem.

UPDATE: Site-ul UEFA.com a publicat repartizarea celor 52 de echipe care intră în tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. Sunt 5 grupe: Viitorul e în Grupa 2, FCSB în Grupa 3, iar ”U” Craiova în Grupa 5.

FCSB:
Hibernian (SCO) v Asteras Tripolis (GRE)
Hajduk Split (CRO) v Slavia Sofia (BUL)
Sigma Olomouc (CZE)
Žalgiris Vilnius (LTU) v Vaduz (LIE)
Balzan (MLT) v Slovan Bratislava (SVK)

Viitorul:
Genk (BEL) v Fola Esch (LUX)
Braga (POR)
PAOK(GRE) v Basel(SUI)
Partizan (SRB) v Trakai (LTU)
Atalanta (ITA) v Sarajevo (BIH)

”U” Craiova:
B36 Tórshavn (FRO) v Beşiktaş (TUR)
Spartak Subotica (SRB) v Sparta Praha (CZE)
Ufa (RUS) v Domžale (SVN)
Leipzig (GER) v Häcken (SWE)
Gent (BEL)
Željeznicar (BIH) v Apollon Limassol (CYP)

Tragere la sorți turul III preliminare Liga Campionilor: CFR, posibil duel cu Moți, Keșeru și Grigore

Primele emoții încep la ora 13:00 pentru români. UEFA organizează tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor, unde ar putea fi prezentă şi campioana României, CFR Cluj, dacă va trece de campioana Suediei, Malmo.

O posibilă calificare în turul III pentru CFR Cluj poate însemna un duel cu una dintre formațiile:

RB Salzburg
Câştigătoarea meciului 1: Ludogoreţ - Vidi
Câştigătoarea meciului 2: Celtic - Rosenborg
Câştigătoarea meciului 3: Legia Varşovia - Spartak Trnava
Câştigătoarea meciului 4: Astana - Midtjylland
Câştigătoarea meciului 5: Kukes - Qarabag

Tragere la sorți turul III preliminar Europa League. Doar FCSB e cap de serie. Doar Craiova e calificată deja

De la ora 13:45, FCSB, ”U” Craiova și Viitorul își află posibilii adversari din turul III. Doar Craiova e calificată deja în această etapă, venind din postura de câștigătoare a Cupei. FCSB și Viitorul mai au de eliminat Rudar Velenje și Vitesse Arnhem pentru a ajunge să joace în acest tur.

FCSB va fi cap de serie la Nyon, iar daca vor trece de Rudar ar putea întâlni nume precum Rio Ave, Hajduk Split, Lech Poznan, Zorya sau Basaksehir.

”U” Craiova, care e direct calificata în turul III, ar putea da peste nume grele din Europa, nefiind cap de serie: FC Sevilla, Besiktas, Sparta Praga, Zenit Sankt Petersburg, Feyenoord sau PAOK. În ceea ce o privește pe Viitorul, daca trupa lui Hagi va realiza surpriza și va trece de olandezii de la Vitesse, ar putea avea un adversar la fel de greu ca oltenii de mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iată lista posibililor rivali pentru FCSB, ”U” Craiova și Viitorul:

CFR Cluj, FCSB, Viitorul și ”U” Craiova își află posibilii adversari din turul III preliminar al Ligii Campionilor/Europa League

Biletul Zilei 23.07.2018! Meciurile sigure de luni aduc un pont excelent... Revista presei sportive, 23.07.2018: Barcelona dă lovitura: un star de la Chelsea pe Nou Camp; Ronaldo trimite un star d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x