Antena Căutare

Chivu nu mai e dorit la Inter. Vezi cine ii va lua locul!

Dupa ce a renuntat la echipa nationala pentru a se dedica evolutiilor la Inter, fostul capitan este pe faras la echipa ner-azzurilor.

Plecarea lui Chivu de la Inter este iminenta. Zvonurile conform carora fosta castigatoare a Ligii Campionilor nu ii va mai prelungi contractul se confirma, asa ca fostul capitan va fi liber in momentul expirarii intelegerii semnate in 2007. Odata cu el, vor pleca si Samuel si Cordoba.

Daca de multe ori contextul international a salvat fotbalistii romani acum pare a nu mai fi cazul. In iarna lui 2008, Boumsong pleca de la Juventus la Lyon, iar locul sau in apararea Batranei Doamne era luat de lazialul Stendardo, cazut in dizgratia lui Delio Rossi. Transferul fundasului originar din Napoli i-a facut loc in defensiva albi-celeste lui Stefan Radu.

Acum Inter este in cautarea unui fundas stanga deoarece Chivu nu mai da randamentul scontat. Ranieri a pus ochii pe Kolarov, ajung rezerva la City, dupa transferul lui Clichy. Poate ca daca francezul ramanea la Arsenal, zilele lui Chivu pe San Siro nu mai erau numarate. Sau poate ca nu.

Foto: Intact Images

Gigi Becali il vrea in continuare pe Marica: "Sa vina pentru retur!"... Adrian Mititelu: „Sandu si Dragomir au plecat in Albania de frica DNA”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x