Antena Căutare

Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmăturile cutremurului din Turcia. Primele declarații: „Acesta a fost destinul lui”

Christian Atsu a fost prins sub dărâmături după cutremurul din Turcia. Inițial se spunea că acesta a supraviețuit, însă la o zi disanță, clubul și-a schimbat poziția. Cum a fost găsit fotbalistul care a jucat la echipe precum Chelsea, Everton, Bournemouth și Newcastle.

Christian Atsu Galerie
Christian Atsu a fost prins sub dărâmături după cutremurul din Turcia. Inițial se spunea că acesta a supraviețuit, însă la o zi disanță, clubul și-a schimbat poziția. Cum a fost găsit fotbalistul care a jucat la echipe precum Chelsea, Everton, Bournemouth și Newcastle. | Profimedia

Fotbalistul Christian Atsu a fost găsit mort sub dărâmăturile casei sale, la aproape două săptămâni după cutremurul din Turcia, a confirmat agentul său. Fotbalistul în vârstă de 31 de ani, a jucat pentru Chelsea și Newcastle în Premier League, iar din vara anului trecut se alăturase echipei Hatayspor din Turcia. În momnetul în care s-a aflat că și fotbalistul a fost prins de cutremur, în presă s-a scris că acesta ar fi fost la sediul clubului alături de directorul sportiv.

Primele declarații despre dispariția lui Christian Atsu: „

Clubul său Hatayspor a raportat inițial că a fost salvat "cu răni", dar o zi mai târziu această poziție s-a schimbat, scrie BBC.

„Cu cele mai grele inimi trebuie să anunț tuturor celor care se simt bine că, din păcate, corpul lui Christian Atsu a fost recuperat în această dimineață”, a scris agentul său, Nana Sechere, pe Twitter.

„Condoleanțele mele cele mai profunde se îndreaptă către familia sa și către cei dragi. Aș dori să profit de această ocazie pentru a mulțumi tuturor pentru rugăciunile și sprijinul lor”, a mai declarat acesta.

Fotbalistul Christian Atsu a scăpat cu viață după cutremurul din Turcia. A stat ore bune sub dărâmături. Care este starea lui acum

Vestea proastă a fost confirmată și de Sky News.

„Corpul fostului fotbalist de la Newcastle a fost descoperit sub dărâmăturile clădirii în care acesta locuia, a confirmat agentul lui Christian Atsu”, scriu cei de la Sky News.

Managerul Hatayspor a declarat pentru un post de radio că fotbalistul voia să plece de la echipa din Turcia, însă s-a răzgândit în ultimul moment, după ce a marcat primul său gol.

„Acesta a fost destinul lui. Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23.00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie", a povestit Ilek, potrivit Sport.ro.

Cine este Christian Atsu

Christian Atsu s-a alăturat echipei Hatayspor în septembrie 2022, după un sezon cu echipa Saudită al-Raed și a marcat golul câștigător într-un meci Super Lig pe 5 februarie. El a câștigat 65 de selecții pentru Ghana și și-a ajutat țara să ajungă în finala Cupei Africii pe națiuni din 2015, unde au pierdut în fața coastei de Fildeș la penalty-uri. Uterior, Christian Atsu a fost numit jucător al turneului.

El s-a alăturat echipei Chelsea din Porto în 2013 și a avut mai multe perioade de împrumut la cluburi, inclusiv Everton și Bournemouth. A fost inițial împrumut la Newcastle în 2016 și a ajutat echipa să câștige promovarea din campionat în Premier League. Apoi a fost făcut jucător permanent în 2017.

„Suntem profund întristați să aflăm că Christian Atsu și-a pierdut viața în mod tragic în cutremurele devastatoare din Turcia. Un jucător talentat și o persoană specială, el va fi întotdeauna amintit cu drag de jucătorii, personalul și suporterii noștri”, a scris Newcastle pe Twitter.

Everton a declarat că sunt "profund întristați" de veste, în timp ce Chelsea a spus că sunt "devastați".

Seismul și replicile din sudul Turciei și nordul Siriei au ucis peste 40.000 de persoane.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea observatornews.ro

Laurențiu Reghecampf ar avea viață grea cu jurnaliștii în Azerbaidjan. Cum îi merge antrenorului după divorțul de Anamar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x