Antena Căutare

Cine e românca de pe scena Cupei Mondiale din Qatar. Focoasa brunetă a ținut trofeul lui Messi, înainte de a-i fi înmânat

Campionatul Mondial 2002 a lăsat în urmă multe momente impresionante pentru fanii sportului rege, însă probabil unul dintre cel mai spectaculos îl reprezintă finala Argentina - Franța, diputată până în ultimele minute. Însă, pentru o româncă, evenimentul a avut o încărcătură și mai mare.

colaj foto adriana paul si mesii la decernarea premiului pentru cel mai bun fotbalist in qatar Galerie
O românca s-a aflat aflat pe scenă alături de Messi și oficialii FIFA la decernarea premiilor. | Profimedia

Deși echipa națională nu s-a calificat la Cupa Mondială din Quatar, România a fost prezentă la ceremonia de premiere. Țara noastră a avut un reprezentat de seamă în persoana unei tinere care a stat pe scenă, alături de oficialii din fotbal. Mai mult, aceasta a ținut marele trofeu care i-a fost înmânat lui Messi, transmite spynews.ro.

Cine este românca ce a ținut trofeul oferit lui Messi pentru cel mai bun jucător, la ceremonia de premiere din Qatar

Ei bine, se pare că pentru ceremonia de premiere, oficialii din Qatar au apelat la mai multe stewardese pentru a aduce medaliile și trofeele jucătorilor. Printre acestea se numără și o română, pe nume Adriana Paul.

Tânără care a urcat pe scenă ținând trofeul pentur cel mai bun jucător, oferit lui Messi, este angajată a companiei Qatar Airways, mai transmite sursa menționantă anterior. În imaginile oficială, ea poate fi observată char în spatele președintelui Franței, Emmanuel Macron.

După ce a luat parte la unul dintre cele mai importante evenimente ale lui 2022, Adriana a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini de la momentul emoționant. De asemenea, aceasta a distribuit și câteva instantanee pe care prietenii ei le-au realizat în timp ce ea era live pe TV.

„Am împărțit scena cu cei mai mari oameni din fotbal”, a scris focoasa brunetă pe InstaStory, duminică seară, după finala FIFA 2022.

Citește și: Ce semificație are mantia neagră cu care emirul Quatarului l-a îmbrăcat pe Messi. Gestul controversat, aspru criticat de fani

Contactată de Antena Stars, aceasta a intrat în direct și a vorbit despre experiența prin care nu multe fete au avut ocazia să treacă.

„Am stat cot la cot cu emirul în culise, înainte să ieșim. Eram toți emoționați, ne-au întrebat dacă suntem pregătite. Să fim în fața a celor 90 de mi de spectatori a fost ceva extrordinar. Am făcut repetiții cu două zile înainte, ne-au așezat după înălțime, am fost norocoasă să fiu cea care înmânează trofeul pentru cel mai bun jucător din turneu. A fost întâmplător, ne-au luat după înălțime. Mi-ar fi plăcut să dau medaliile, dar sunt foarte mândră că s-a nimerit să dau balonul pentru că a fost înmânat lui Messi”, a povestit tânără, în exclusivitate.

Se pare că apariția de la TV a ajutat-o pe Adriana Paul ajungând de la 25 de mii de urmăritorii pe Instagram la 31 de mii în doar câteva zile. Tânără este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează imagini senzuale.

Judecând după imaginile postate de aceasta pe Instagram, este o împătimită a călătoriilor, dată fiind și meseria pe care a ales-o. Tânăra postează des imagini din vacanțe și din locurile spectaculoase pe care le vizitează și îi place să pozeze în ipostaze provocatoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lionel Messi a primit titlul de cel mai bun jucător al ediției 2022 a Cupei Mondiale de fotbal, din Qatar, după ce Argentina a învins Franța într-un meci spectaculos. Sportivul a reușit această performanță după ce a avut cinci participări la Cupa Mondială, devenind de asemenea, primul jucător din istoria Cupei Mondiale care a marcat un gol în fiecare meci din fazele eliminatorii.

Citește și: FOTO Imagini emoționante cu Lionel Messi și soția Antonela, alături de copiii lor după finala Argentina-Franța de la Cupa Mondială

Vezi știrile zilei pe observatornews.ro

Simona Halep, apariție surpriză la o școală din Constanța. Sportiva a cântat colinde alături de cei mici... Mesajul lui David Popovici după un an fantastic, încununat cu o nouă victorie. Ce a transmis după performanța de la Melb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x