Antena Căutare

Cine este cel mai bun tânăr jucător de fotbal din lume. Best Fifa Awards Goooool

Cine este cel mai bun tânăr jucător de fotbal din lume. Best Fifa Awards. A câștigat Cupa Mondială 2018 împreună cu cu echipa Franței. Best FIFA Awards i-a dedicat un moment special , în cadrul galei de luni, 24 septembrie 2018

Cine este cel mai bun tânăr jucător de fotbal din lume. Best Fifa Awards Goooool Galerie
Cel mai bun fotbalist | dailypost.ng

La decernarea premiilor Best FIFA Awards, am aflat care este cel mai bun tânăr jucător de fotbal. Anul acesta Luka Modric a fost cel care a câștigat trofeul The Best FIFA Men’s Player, urmând imediat după succesul lui Christiano Ronaldo care a câștigat acest titlu anul trecut. Acum 2 ani, premiul a fost obținut de Lionel Messi.

Jucătorul din Croația, Luka Modric, și-a meritat titlul din plin. El a mai câștigat și Golden Ball la FIFA Club World Cup. Fotbalistul a jucat un rol important atunci când și-a ajutat țara la 2018 FIFA World Cup în Rusia. Acesta a avut performanțe incredibile în finală.

Premiile FIFA World Cup și FIFA World Cup Best Young Player au fost câștigate de Kylian Mbappe din Franța. Astfel a devenit al doilea cel mai tânăr jucător de fotbal după Pele care a înscris în finală la Cupa Mondială.

Mai mult decât atât, munca asiduă l-a ajutat pe fotbalist să ajungă la Paris Saint-Germain, arătându-și calitățile. Calitățile care îl definesc ca fiind cel mai bun sunt viteza și inteligența de care dă dovadă pe teren.

Sursă foto: wallsdesk.com, dailypost.ng

Simona Halep are o părere neașteptată despre scandalul în care a fost implicată Serena Williams la U.S Open: "Chiar... VIDEO! WTA publică un filmuleţ cu momente amuzante cu Simona Halep, de ziua româncei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x