Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ciprian Marica își dă în judecată amanta! Motivul este de necrezut! „Și-a luat deja o echipă de avocați”

Ciprian Marica ar urma să își dea în judecată amanta, după ce pe internet a apărut un clip compromițător, în care el este surprins la bustul gol, într-un hotel, după ce ar fi avut o aventură cu soția unui alt sportiv. 

Ciprian Marica își dă în judecată amanta! Motivul este de necrezut! „Și-a luat deja o echipă de avocați”

Ciprian Marica este hotărât să își facă dreptate și să nu lase vinovații nepedepsiți,după ce clipul compromițător a făcut înconjurul internetului.

Mama lui Ciprian Marica, reacție uimitoare, după ce fiul ei a fost prins cu o amantă! „Numai așa poate o familie să fericită și sănătoasă”

„Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală.

În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce”, au spus surse apropiate fostului internațional, pentru impact.ro.

„Nu a fost singurul caz!”. Ciprian Marica, dat de gol! Cui a mai încercat să îi fure iubita! „Înainte să începi ceva, gândește-te cum o să termini”

Ciprian Marica, în vârstă de 34 de ani, fost atacant al naționalei României, a apărut într-un videoclip compromițător prin care a fost dezvăluită o aventură pe care a avut-o, în urmă cu un an, cu Ana Muntean, soția lui Florin Muntean, fost jucător de baschet la Gaz Metan Mediaș.

Recomandari