Antena Căutare

Clujenii, de la extaz la agonie. Mii de oameni au "sarbatorit" infrangerea in centrul orasului

A fost veselie mare aseara in Cluj Napoca, desi "diavolii rosii" i-au batut pe CFR-isti. Cateva mii de oameni au trai emotiile pe stadion, iar vreo doua mii s-au adunat in fata unui ecran gigant, in centrul orasului, ca sa vada meciul. S-au bucurat impreuna cand echipa noastra a deschis scorul. Si cele doua goluri marcate de britanici nu le-au sters zambetul de pe buze.

A fost o atmosfera de vis, aseara, in Piata Unirii din Cluj Napoca. Doua mii de oameni si-au incurajat echipa preferata in fata unui ecran imens. Desi echipa favorita a ingenuncheat in fata celui mai bogat club din lume, suporterii romani s-au bucurat ca la o victorie.

Imediat dupa terminarea partidei, suporterii britanici au plecat spre aeroport. Inainte sa se urce in avion au marturisit ca s-au indragostit de Cluj Napoca. “Am mai fi putut inscrie cateva goluri, dar am avut o zi minunata la Cluj-Napoca, este un oras minunat. Oamenii sunt foarte prietenosi, am avut ocazia sa ma plimb putin, sa vad cateva biserici si alte locuri. Am avut o zi buna”, a spus un suporter, bucuros dupa victoria echipei favorite.

Britanicii au promis ca vor reveni cat de curand la noi in tara. Sir Alex Ferguson si elevii sai vor pleca astazi spre casa.

Liga Campionilor: BATE Borisov invinge pe Bayern Munchen. Il Luce remizeaza la Torino. Vezi rezultatele si clasamentele ... A antrenat aproape doua sezoane dar este sef peste toti antrenorii Europei. Lupescu a primit o functie de conducere la U...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x