Antena Căutare

Coasta de Fildes e in finala Cupei Africii pe Natiuni

Elefantii au invins in semfinala echipa statului Mali si va intalni Zambia in ultimul act al competitiei din Guineea Ecuatoriala si Gabon.

Coasta de Fildes si-a respectat statutul de favorita a celei de-a doua semifinale si s-a impus in fata Mali-ului ce eliminase in sferturi Gabonul, una din gazdele Cupei Africii pe Natiuni din acest an.

Singurul gol al partidei a fost marcat in prelungirile unei prime reprize dominate de jucatorii lui Francois Zahoui. Gervinho, fostul jucator al lui Lille, in prezent la Arsenal, a luat o actiune pe cont propriu, l-a ridiculizat pe Berthe si a profitat de indecizia lui Kante si l-a executat pe Diakite.

In al doilea mitan, desi Alain Giresse le-a cerut celor din Mali sa atace pentru a restabili echilibrul, dar tot Drogba, Yaya Toure si celelalte vedete din Cote d'Ivoire au fost la timona partidei. Asa ca rezultatul s-a mentinut pana la final.

Foto: Intact Images / EPA

AC Milan - Juventus 1-2 / Batrana Doamna, aproape in finala... Lille eliminata din Cupa Frantei, Lyon trece de Bordeaux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x