Antena Căutare

CONFRUNTAREA GREILOR, la baschet: Mircea Badea se antreneaza pentru marele meci!

Zece liceeni vor intra pe terenul de baschet, sambata - 26 ianuarie, alaturi de Victor Ciutacu si Mircea Badea... in "Confruntarea Greilor". Realizatorul emisiunii "In Gura Presei" a inceput deja antrenamentele pentru marele eveniment!

Insa, marele of al lui Badea a fost ca Ciutacu n-a raspuns pozitiv la convocare...

"Hai ma, batranocule, sa ne miscam un pic inainte de meci! Sa dam de doua ori la cos, sa nu fim penibili, ca dau oamenii bani, sa nu facem duble si pasi!", l-a rugat Mircea. Doar ca s-a lovit de refuzul scurt, dar categoric, al lui Victor: "Frate, nu vin azi, nu ies azi!!!"

Ramane de vazut ce va fi, pana la urma, la meciul de sambata, 26 ianuarie, incepand cu ora 16.00, la Sala Polivalenta a Clubului Rapid din Calea Giulesti, pentru a lua parte la un eveniment facut de tineri pentru tineri.

Biletele costa 15 lei/persoana si se pot cumpara online in reteaua Eventim, in magazinele Dream Sport (complexul comercial Unirea si magazinul din Obor) sau de la ora 15:00, la intrarea in Sala Rapid, in ziua evenimentului.

Fondurile rezultate in urma vanzării biletelor si a donatiilor vor fi utilizate pentru sustinerea proiectelor de responsabilizare civica ale liceenilor din Bucuresti. Urne speciale se vor afla la dispozitia participantilor pentru a face o donatie pentru echipa preferata!

Ana-Maria Branza, argint la Campionatul Mondial de la Doha... GALERIE FOTO! La Dakar dimensiunea nu conteaza, dar Peterhansel da: Top 5, dominat de MINI ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x