Antena Căutare

Contador, audiat la TAS

Incepand de marti, castigatorul Turului Frantei din 2010, Alberto Contador, va fi audiat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv in cazul afacerii de dopaj in care a fost implicat.

In iulie 2010, Alberto Contador castiga Turul Frantei dupa o competitie pe care o dominase autoritar. Insa problemele aveau sa inceapa in curand.

In ultima zi de repaos din Marea Bucla, spaniolul fusese depistat pozitiv cu clenbuterol. Substanta este un anabolizant utilizat in domeniul veterinar.

Precizarea nu este intamplatoare, pentru ca pe acest aspect s-a bazat apararea lui Contador. Ciclistul a sustinut ca substanta nu se afla in organismul sau ca urmare a unei transfuzii de sange ci pentru ca mancase carne de vita contaminata.

Aceasta este teoria pe care o va prezenta, incepand de marti pana joi celor trei jurati ai Tribunalului de Arbitraj Sportiv: israelianul Efraim Barak, elvetianul Quentin Byrne-Sutton si germanul Ulrich Haas.

Decizia acestora va fi publicata cel mai probabil anul urmator.

Foto: Hepta

Iancu si Copos au negociat transferul lui Goga... Dorinel Munteanu: "Maine vom castiga cu Basel"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x