Antena Căutare

Cornel Dinu crede ca Florin Costea ar fi bun de ospatar. Vezi reactia lui Gigi!

Cornel Dinu a vorbit in termeni ironici la adresa atacantului stelist Florin Costea, dupa ce Gigi Becali a dezvaluit ca finul Cristi Borcea il vrea pe fostul oltean la Dinamo.

"Despre varianta cu Florin Costea la Dinamo, baiatul asta poate fi ospatar la Miami", a spus Cornel Dinu la o emisiune de analiza sportiva de la un post TV.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a reactionat imediat dupa declaratia lui Cornel Dinu.

"Il bate Dumnezeu pe domnul Dinu daca vorbeste asa de Florin Costea. Dumnezeu da cu parul. Maine-poimaine se duce sa faca un control pe la Urgenta. Dinu nu e original, daca suntem toti originali, ajungem sa ne batem apoi. Daca domnul Dinu crede ca isi poate permite sa vorbeasca asa despre oameni pentru ca il cheama Dinu, asta e. Eu macar sunt patronul lor, sunt angajatii mei. Sa spui ca sunt ospatari. Dinu sa se faca el ospatar, nu pe altii. Contesta Dragos Savulescu si Dinu deciziile lui Borcea?", a fost reactia lui Gigi Becali in cadrul aceleiasi emisiuni.

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Sotia lui Hamsik, jefuita de napoletani... Managerul echipei nationale de rugby din Samoa, amendat cu 100 de porci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x