Antena Căutare

Coronavirus: Nick Kyrgios se oferă să le ducă mâncare celor care au nevoie

Tenismenul australian Nick Kyrgios se oferă să le ducă mâncare celor care au nevoie şi nu şi-o pot procura în timpul restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

"Dacă este cineva care nu munceşte/nu are un venit şi rămâne fără mâncare sau doar dacă sunt vremuri grele... vă rog, nu mergeţi la culcare cu stomacul gol. Nu vă fi frică sau ruşine să-mi trimiteţi un mesaj privat. Aş fi mai mult decât fericit să împart ceea ce am. Chiar pentru numai o cutie de tăiţei, o pâine sau lapte. O voi lăsa la uşa voastră, fără întrebări", a scris Kyrgios pe Instagram.

"Copilul teribil" al circuitului ATP, remarcat prin numeroasele ieşiri nesportive pe teren, şi-a arătat latura bună a caracaterului său şi în timpul incendiilor care au afectat largi suprafeţe din Australia, la finalul anului trecut şi începutul acestui an, când a iniţiat acţiuni caritabile în benficiul pompierilor care luptau cu focul.

În Australia, sunt înregistrate 5.795 de cazuri de Covid-19 şi 39 de decese.

Sursa : news.ro

Del Bosque îl critică din nou pe Neymar: Pe teren încearcă să trişeze, se preface mult... FIFA va anunţa prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x