Antena Căutare

Cosmin Contra lasă să se înţeleagă că nu va mai continua la naţională: Am luat decizia, dar se va comunica atunci când se va putea

Selecţionerul Cosmin Contra a lăsat să se înţeleagă că va părăsi conducerea tehnică a echipei naţionale a României, după înfrângerea, scor 0-5, cu Spania, în ultimul meci din Grupa F a prelimianriilor Euro-2020.

"Decizia a fost luată înainte de meci, dar vi se va comunica când se decide că se poate comunica. O să o aflaţi", a spus Contra. la ProTV.

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia, din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Sursa : news.ro

Naționala României, executată la Madrid! A fost cel mai slab scor al Tricolorilor din ultimii zece ani... Florinel Coman: E o înfrângere dureroasă, dar asta e diferenţa reală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x