Antena Căutare

Cosmin Olaroiu: "Nu raman la Steaua!"

Dupa ce a condus din umbra echipa spre primul trofeu dupa o pauza de cinci ani, tehnicianul Cosmin Olaroiu a anuntat la finalul finalei Cupei Romaniei ca nu va ramane la Steaua si in sezonul viitor, el avand un angajament semnat cu o alta echipa inainte de revenirea in Ghencea.

"Conducerea clubului trebuie sa faca o analiza exacta, pentru a se vedea unde s-a gresit in acest sezon. Cand am venit am spus ca am cuvant pe care trebuie sa-l respect. Sunt multi suporteri care isi pun sperante in mine, dar trebuie sa inteleaga ca eu aveam alte lucruri deja stabilite inainte de a veni la Steaua si este foarte greu sa se mai schimbe ceva. Am vrut doar sa ajut Steaua sa redevina echipa care castiga trofee"
Cosmin Olaroiu


"Eu am noroc cu Steaua, Steaua are noroc cu mine. Meritul este al jucatorilor, ca ei s-au pregatit foarte bine. Au fost jucatori huliti, criticati, dar ei au demonstrat ca se poate. Au aratat azi ca sunt jucatori de Steaua. Eu n-am castigat nici un trofeu, am participat doar la castigarea Cupei de catre Steaua. Am sustinut din umbra echipa, care a avut antrenori ce au pregatit acest succes", a mai spus Olaroiu.

Managerul general Mihai Stoica a precizat ca in zilele urmatoare Steaua va alege un nou antrenor: "Vom vedea maine, o lista avem, pentru ca banuiam ca Oli nu va ramane. Maine vom alege".

F1, MP Monaco: Vettel si Alonso, cei mai rapizi in antrenamente... FC Rapid, patru etape cu portile inchise dupa incidentele din ultima etapa a Ligii 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x