Antena Căutare

Covid-19: Gabbiadini (Sampdoria) este infectat. La Leicester City, trei jucători sunt în izolare după ce au prezentat simptome. În NBA s-a înregistrat al doilea caz

Clubul Sampdoria Genova a anunţat, joi, că fotbalistul Manolo Gabbiadini este infectat cu coronavirus. Sampdoria a precizat că fotbalistul are puţină temperatură, dar se simte bine.

Clubul a activat toate procedurile de izolare cerute de lege.

Pe Twitter, Gabbiadini a confirmat că este infectat. “Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au venit foarte multe mesaje. Trebuie totuşi să vă spun că sunt bine, nu fiţi îngrijoraţi. Respectaţi regulile, staţi acasă şi totul se va rezolva”, a scris fotbalistul.

Citește și: Oficial! Euro 2020 se amână în contextul pandemiei de coronavirus

Pe de altă parte, la Leicester City trei fotbalişti s-au autoizolat, ei prezentând simptome de coronavirus. Tehnicianul Brendan Rodgers nu a precizat despre ce jucători este vorba, dar a menţionat că gruparea engleză a pus în aplicare procedurile pentru astfel de cazuri.

În NBA, după Rudy Gobert de la Utah Jazz, a fost găsit infectat cu coronavirus şi Donovan Mitchell, de la aceeaşi echipă.

Citește și:

Sursa : news.ro

Takvim: Mircea Lucescu vrea sapte milioane de euro pentru un contract de doi ani şi nouă meciuri cu Fenerbahce... Turneul Miami Open, anulat din cauza coronavirusului. Circuitul ATP, suspendat şase săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x