Antena Căutare

Crainicul Dan Stefanescu a comentat meciul cu numarul 1001 din cariera

Patru decenii dedicate pacientilor si. sportului, din spatele microfonului. De atat a avut nevoie medicul - crainic Dan Stefanescu ca sa adune in palmares o mie de meciuri de fotbal comentate in direct la radio. Vineri seara a bifat partida cu numarul o mie unu, transmisa in direct de Antena 1.

“Buna seara dragi ascultatori! Partida a inceput in tre Astra si FC Vaslui”, sunt cuvintele cu care medicul-crainic Dan Stefanescu si-a salutat ascultatorii pentru a mia una oara. La aproape 42 de ani de la debut.

Pasiunea pentru radio si sport a inceput in liceu. In cabina de comentator a intrat mai tarziu, atunci cand, in paralel, se pregatea pentru cariera de medic, la Iasi.

Fotbal, handbal, baschet, aproape ca nu exista sport pe care sa nu il fi comentat, chiar si in cele mai vitrege condiţii. Chiar si asa, ar mai avea o dorinţa.

“Oricine si-ar dori sa transmita un meci al Barcelonei, un El Clasico Real Madrid - Barcelona, dar din pacate radioul nu face transmisii, nu a facut niciodata”, a spus Dan Stefanescu.

Nimic nu l-a convins sa nu se mai intoarca pe stadion, nici macar operaţia la inima care l-a ţinut cateva saptamani departe de terenul caruia i-a dedicat o viaţa. Iar pe 15 septembrie a comentat meciul de fotbal cu numarul 1.000.

Partida urmatoare, cea cu numarul o mie unu l-a surprins la Giurgiu, la un meci transmis in direct de Antena1, Astra Giurgiu - FC Vaslui, scor final 1 la 1.

VIDEO! Astra Giurgiu - FC Vaslui 1-1/ Remiza in extremis pentru moldoveni... Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei. Alonso a abandonat dupa primul viraj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x