Antena Căutare

Cristiano Ronaldo: Cred că Neymar va rămâne la PSG

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, crede că brazilianul Neymar va rămâne la Paris Saint-Germain şi în sezonul viitor.

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, crede că brazilianul Neymar va rămâne la Paris Saint-Germain şi în sezonul viitor.

"Se vorbeşte mult de el, ba la Real, ba la Barcelona, ba la Juventus... Este treaba presei, pentru că el vinde bine, dar eu cred că va rămâne la PSG", a declarat Ronaldo pentru Marca.

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice. .

Sursa : news.ro

Senegalezul Idrissa Gueye a semnat pe patru ani cu Paris Saint-Germain... Nou episod în "telenovela" Neymar-FC Barcelona; PSG, pregătită să-l lase să plece pentru 180 de milioane de eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x