Cristiano Ronaldo, dezvăluiri intime: ”Nu există gol care să întreacă sexul cu Georgina!”

 
+2 click pentru
galerie

Cristiano Ronaldo a vorbit despre viața sa intimă în cel mai reecnt interviu al său. Cel mai titrat fotbalist al lumii a declarat că, pentru el, ”Nu există gol care să întreacă sexul cu Georgina!”, și că o va duce pe aceasta la altar, fiind, de asemenea, și visul mamei sale.

Cristiano Ronaldo a dat detalii din viața personală într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, de la Good Morning Britain. Acesta a povestit că nici cel mai frumoas gol din cariera sa nu se compară cu sexul cu Georgina Rodriguez, iubita sa.

”Într-o bună zi ne vom căsători! Acesta este și visul mamei mele”

”Nu există gol care să întreacă sexul cu Georgina! Nu cu Geo a mea!”, a declarat fotbalistul, care susține că are planuri de căsătorie cu aceasta. ”Într-o bună zi ne vom căsători! Acesta este și visul mamei mele. Geo este genială, e prietena mea. Sunt foarte îndrăgostit! Eu mi-am deschis inima către ea, iar ea către mine!”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a vorbit și despre tatăl său, Jose Dinis Aveira, care a murit după o boală hepatică. Urmărind un video, acesta a izbucnit în lacrimi! ”Niciodată nu am văzut acest filmuleț, scuze”, a afirmat Cristiano Ronaldo. 

Citește și: 

Cât de sărac era Cristiano Ronaldo. Nu avea bani nici să-şi cumpere ghete pentru fotbal​facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI