Antena Căutare

Cristiano Ronaldo, suparat dupa plecarea lui Ozil de la Real Madrid: "Am primit cea mai proasta veste"

Real Madrid a decis sa-l vanda pe Ozil la Arsenal, iar plecarea mijlocasului german i-a afectat pe mai multi jucatori din lotul "galacticilor"

"Plecarea lui Ozil de la Real Madrid este cea mai proasta veste pe care o puteam primi. Sunt foarte suparat pentru ca era jucatorul care-mi stia cel mai bine miscarile si modul in care sa-mi paseze. Era cel mai bun numar 10 al echipei", a declarat Cristiano Ronaldo.

27 de pase de gol a primit CR7 de la Ozil, neamtul fiind cel mai bun pasator alaturi de care a jucat Ronaldo in toata cariera. Pe vremea cand era la Manchester United, portughezul a primit 16 pase decisive de la Ryan Giggs, in timp ce in Spania, la Real, Benzema a ramas "pasatorul" potrivit, cu 17 asisturi.

"Daca ar fi fost dupa mine, atunci Ozil n-ar fi plecat niciodata sau, cel mult, ar fi fost ultimul transferat. Este unic si imi pare rau ca nu-l voi mai avea coleg", a fost declaratia lui Sergio Ramos.

E special peste tot! Jose Mourinho, noul erou de benzi desenate al copiilor... TOP 10 cele mai scumpe transferuri realizate in aceasta vara! Real Madrid, liderul mutarilor tari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x