Antena Căutare

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO ONLINE

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO. Primul meci din etapa a 3-a a play-off-ului este și un duel de top. În Bănie, CS ”U” Craiova primește vizita liderului CFR Cluj, într-un meci care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). CS ”U” Craiova - CFR Cluj va fi live video online de la ora 20:45, fiind găduit de problematicul gazon de pe ”Ion Oblemenco”

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO. Derby-ul din Craiova este unul care ne poate răspunde la întrebarea: ”Câte echipe se vor lupta pentru titlu?” Dacă oltenii lui Devis Mangia câștigă, atunci lupta se va duce în trei. Un succes al ardelenilor lui Dan Petrescu ar scoate ”Știința” din luptă în mare măsură, iar un x ar menține situația de față, dar ar putea avantaja FCSB.

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO. Cele două echipe vin după două remize destul de amare. CFR Cluj a fost egalată de FCSB în ultimele momente ale derby-ului din Gruia, iar CS ”U” Craiova nu a arătat absolut nicio dorință în meciul cu Viitorul de la Ovidiu. Atmosfera de pe noul ”Oblemenco” ar putea schimba radical datele problemei. S-a văzut asta în sezonul regulat, atunci când fanii Universității și-au condus echipa către o victorie superbă și o evoluție spectaculoasă.

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO. Ca și în sezonul regular, CFR Cluj pornește favorită în acest meci, puțin mai clar decât atunci. De la 2,90 la 2,75, acum avem diferențe de 3,05 la 2,55. Atenție însă la un aspect: CS ”U” Craiova nu pierde pe noul ”Ion Oblemenco” în meciurile oficiale: 6 victorii și o remiză.

CS ”U” Craiova - CFR Cluj LIVE VIDEO În 4 din ultimele 5 dueluri CS ”U” Craiova - CFR Cluj am avut goluri de ambele părți. Dacă gazonul va fi practicabil, un ”GG” sâmbătă ar însemna o excelentă cotă de 2,25!

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș LIVE VIDEO ONLINE... Biletul Zilei 28.03.2018. Mizăm pe goluri pentru a obține un bilet câștigător diseară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x