Antena Căutare

CS ”U” Craiova dă lovitura pe piața transferurilor! Oltenii au rezolvat definitiv transferul unui jucător fundamental

Toate cele trei forțe ale Ligii 1 din acest sezon, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, au promis transferuri importante în această iarnă. Deocamdată, prima care acționează efectiv este echipa cotată cu cele mai mici șanse să câștige titlul.

Ieri seară, ”U” Craiova a dat lovitura în Liga 1. Oltenii lui Devis Mangia l-au cumpărat definitiv pe Alexandru Mitriță (22 de ani). În această săptămână, acționarul principal de la Pescara a venit la București și a semnat actele de vânzare a jucătorului la Craiova. Atacantul, transferat în 2015 de la Viitorul Constanța, a fost împrumutat vara trecută cu un drept de răscumpărare la Craiova

Cele două părți au ajuns la un acord ca mijlocașul ofensiv să rămână definitiv sub comanda lui Mangia. 700.000 de euro au plătit oltenii pentru a-l lua definitiv pe Mitriță.

Mitriță a ajuns la Academia de Fotbal a lui Gică Hagi în 2012 și a fost împrumutat pentru jumătate de sezon la FCSB, unde a jucat pentru echipa U19, alături de care a evoluat în UEFA Youth League, revenind ulterior la Viitorul. Pescara l-a cumpărat de la Viitorul, în 2015. Mijlocașul ofensiv nu a reușit însă să se impună în Italia şi a revenit în țară la ”U” Craiova.

19 meciuri, 7 goluri și o pasă de gol are Mitriță pentru olteni în acest sezon.

800.000 de euro este cota de piață a lui Mitriță.

VIDEO: Gol senzațional marcat de Răzvan Marin pentru Standard! Belgienii nu mai contenesc cu laudele: ”FANTASTIC! SENZAȚ... Sezonul din grupele Ligii Campionilor a trecut, recordul Stelei n-a căzut! Au trecut 4 ani de când steliștii stabileau u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x