Antena Căutare

CSM U Baia Mare, pentru a treia oara consecutiv campioana Romaniei la rugby

CSM U Baia Mare isi continua hegemonia in SuperLiga de rugby, reusind sa castige al treilea titlu consecutiv, dupa ce a invins Steaua cu 24-12 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, in finala campionatului national.

„Cred ca am dovedit inca o data ca suntem cei mai buni. Am aratat pe teren si am demonstrat ca nu suntem o campioana impinsa de la spate de arbitri", a spus baimareanul Csaba Gal.

Maramuresenii au devenit pentru a patra oara campionii Romaniei, dupa succesele din 1990, 2009 si 2011, in timp ce Steaua ramane fara titlu de sase ani, fiind invinsa in ultimele cinci finale ale campionatului.

„Baia Mare a fost mai buna. Noi atat putem la ora actuala. Nu stiu ce se intampla, cand ajungem in finala parca nu mai putem juca", a declarat capitanul ros-albastrilor, Dan Dumbrava, evident dezamagit.

Pentru baimareni, urmatorul obiectiv este cucerirea Cupei Romaniei, competitie in a carei finala ii vor infrunta pe cei de la Universitatea Timisoara.

„Bem un pahar de vin, o bere si gata. De luni incepem pregatirea pentru finala Cupei Romaniei. Vrem sa reusim eventul pentru al doilea an consecutiv", a spus Macovei, capitanul campionilor.

In finala mica a campionatului, Universitatea Timisoara a invins cu 15-11 pe Farul Constanta.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images

Dortmund bate pe Schalke si devine lider. Vezi toate rezultatele din Germania!... United doar egal cu Newcastle, Chelsea si-a revenit. Vezi rezultatele din Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x