Antena Căutare

Cu un jucător în plus din minutul 58, Brazilia a avut nevoie de penaltiuri ca să treacă de Paraguay, în sferturile Copei America

Brazilia s-a calificat în semifinalele Copei America, în urma victoriei obţinute, joi, la Porto Alegre, cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare, cu Paraguay. Oaspeţii au rămas în zece jucători, în minutul 58, după eliminarea lui Fabian Balbuena.

Oaspeţii au rămas în zece jucători, în minutul 58, după eliminarea lui Fabian Balbuena.

La penaltiuri, Firmino a ratat de la brazilieni, iar de la oaspeţi Gustavo Gomez şi Derlis Gonzalez. Gabriel Jesus, care a ratat un penalti în grupă, cu Peru, a transformat lovitura de la 11 metri care a adus succesul brazilian.

În semifinale, Brazilia aşteaptă Argentina, însă echipa lui Messi trebuie să treacă, vineri, de Venezuela, în sferturi, pe Stadionul Marcana din Rio de Janeiro.

Cealaltă semifinală va fi stabilită după meciurile Columbia - Chile (tot vineri) şi Uruguay - Peru (sâmbătă).

Sursa : news.ro

Fanii italieni, bucuroşi că echipele care au făcut "biscotto", România şi Franţa, au fost eliminate din semifi... Cori Gauff a devenit cea mai tânără jucătoare care ajunge pe tabloul principal la Wimbledon, la vârsta de 15 ani şi 122 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x