Antena Căutare

Culturistul Viorel Ristea a decedat inaintea unui concurs din Miami

Unul dintre cei mai buni culturisti romani a facut stop cardiac in camera de hotel, chiar inaintea unei competitii sportive. Viorel Ristea a murit inainte de un concurs de profil din Miami (Fitness Universe Weekend, Miami, 16-18 iunie), decesul sportivului (stop cardiac) fiind consemnat in cursul zilei de joi. Pentru a arata cat mai bine la concurs, se pare ca tanarul s-a infometat. Iar asta i-a adus moartea.

Dan Enuta


Inainte de participarea la Fitness Universe Weekend, Viorel Ristea a murit din cauza unui stop cardiac. Sportivul roman isi facuse un renume in culturism dupa ce a obtinut un loc trei in cadrul concursului Musclemania Universe din Las Vegas (in 2009).



Viata lui Viorel era condusa de pasiunea pentru culturism. Asa spunea in 2009 pentru Observator, Schwarzenegger de Romania. Totul se invartea in jurul modelarii corpului. Indiferent de sacrificii.

"Pasiunea pentru sport o am de la 16 ani. Ea m-a format, m-a indrumat catre restrictii sa stiu ce inseamna sa ma opresc de la anumite lucruri", spunea sportivul.

"99,9 % toti care suntem in domeniul asta credem ca asta a fost cauza: o scadere brusca de carbohidrati se pare ca a scazut apa prea repede. Si substantele interzise ar fi putut sa-i provoace decesul" - Valentin Guta, antrenor culturism

Colegii culturistului sunt convinsi ca regimul draconic dinaintea competitiei i-a adus moartea lui Viorel.

Cel mai mare titlu din palmaresul lui Ristea a fost locul 3 la concursul Musclemania Universe din 2009. Isi dorea insa titlul suprem.

Radu Stefan si-a prelungit contractul cu Lazio pana in 2016... Fostul fotbalist Edmundo, eliberat la 17 ore dupa ce fusese incarcerat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x