Antena Căutare

Cum arată familia celebrului Radamel Falcao. Fotbalistul a fost surprins la plajă alături de soția și copiii lui

Radamel Falcao, unul dintre cei mai doriți fotbaliști, a fost surprins la plajă în Miami alături de soția și copiii lui. Iată cât de bine arată Lorelei Taron, femeia cu care sportivul este căsătorit din anul 2007.

Radamel Falcao pe terenul de fotbal Galerie
Radamel Falcao, unul dintre cei mai doriți fotbaliști, a fost surprins la plajă în Miami alături de soția și copiii lui | Getty

Radamel Falcao García Zárate, cunoscut mai mult ca Radamel Falcao sau simplu Falcao, este unul dintre cei mai doriți fotbaliști. La vârsta de 36 de ani, sportivul are o carieră de succes în fotbal, dar și o familie minunată.

Fotbalistul columbian este foarte discret în ceea ce privește viața personală. Acesta preferă să își trăiască frumoasa poveste de dragoste alături de soția sa, Lorelei Taron, cât mai departe de ochii curioșilor.

Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei copii minunați: Annette García Taron (4 ani), Dominique García Taron (8 ani), Jedidiah Falcao García Taron (1 an) și Desirée García Taron (7 ani).

Citește și: Cum arată acum silueta Georginei Rodriguez,iubita lui Cristiano Ronaldo,la 2 luni după ce a devenit mamă. Cea mai recentă apariție

Deși încearcă să se ferească cât mai mult de aparetele de fotografiat ale paparazzilor, Radamel Falcao a fost surprins de curând în vacanță alături de familia lui. Acesta s-a lăsat surprins în diferite ipostaze pe plaja din Miami, locul în care a petrecut cele mai frumoase momente alături de copiii săi, dar și de soție.

Cât de bine arată Lorelei Taron, soția lui Radamel Falcao

Radamel Falcao s-a distrat de minune la plajă cu micuții săi, înainte de a se întoarce pe terenul de fotbal. Fotbalistul columbian a fost fotografiat în timp ce se juca alături de cei patru copii ai săi și se bucura de razele solare.

Lorelei Taron nu a putut să treacă neobservată. Un lucru este evident, sportivul are o soție deosebit de frumoasă. La cei 34 de ani, aceasta este posesoarea unui trup de invidiat și a celor mai frumoase trăsături.

Soția fotbalistului a purtat un costum de baie negru care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos. Lorelei Taron a fost pozată în timp ce se îmbrăca cu o cămașă verde.

Odată ce vântul a început să bată cu putere, partenera lui Radamel Falacao s-a apucat să strângă lucrurile de pe șezlonguri. De altfel, soțul său îi urmărea atent pe cei patru micuții care se distrau în jurul lor.

Citește și: Fotografia emoționantă postată de Cristiano Ronaldo, cu fiica sa nou-născută. Mesajul fotbalistului pentru micuța lui

În una din imaginii, fotbalistul apare în apă alături de una dintre fiicele sale, semn că și-a dorit să se răcoreascp puțin. Din câte se poate observa, Radamel Falcao este un familist și un tată model pentru micuții lui.

Deși cariera îi ocupă o mare parte a timpului, sportivul găsește mereu o soluție pentru a trăi momente frumoase alături de familia lui.

Ce a făcut David Popovici cu primii bani câștigați din natație. Noul star al sportului românesc a obținut sume impresion... Despărţire cu cântec în Brazilia. Imagini epice cu Luiz Henrique, căruia i-au dat lacrimile în faţa fanilor lui Fluminen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x