Antena Căutare

Cupa Romaniei, semifinale: Vaslui - Rapid 0-1/ Giulestenii, favoriti la calificare

Dupa trei infrangeri in campionat, Rapid a reusit sa castige la Vaslui, scor 1-0, in prima mansa din semifinalele Cupei Romaniei. Singurul gol al meciului a fost marcat de Ovidiu Herea din penalty, in minutul 72.

Faza care a decis partida s-a petrecut in minutul 71. Avram a acordat penalty la un duel Borjan - Grigorie in careu si Herea l-a transformat.

In final, Adailton si Costin au avut egalarea in bocanc, insa Coman, in ziua in care a implinit 33 de ani, a avut si sansa de partea lui.


Echipe:

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, Farkas (75 R. Costin), Paito - Anderson Oliveira, N'Doye - Stanciu (46 Ad. Gheorghiu), Wesley, Adailton - Yero Bello (78 Temwanjera). Antrenor: Augusto Inacio.

Rapid: D. Coman - R. Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovic - Grigore (80 Pavlovic), Alexa, Grigorie - Deac, Herea, Surdu (60 Teixeira). Antrenor: Razvan Lucescu.

Joi, de la ora 20, se va disputa mansa-tur din cealalta semifinala: Dinamo - Gaz Metan Medias. Partidele retur sunt programate peste doua saptamani.

Finala Cupei se va disputa la 23 mai, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Macheda se intoarce la Manchester United... Steaua - FC Vaslui, in direct la Antena 1, pe 20 aprilie. Vezi programul etapelor cu numarul 25, 26 si 27 din Liga 1!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x