Antena Căutare

BREAKING NEWS! Cutremur în Liga 1 după seara neagră de Europa League: antrenorul și-a dat demisia

António Conceição da Silva Oliveira, pe scurt Toni Conceicao, a fost cât pe ce de a avea mai multe cuvinte în nume decât etape petrecute pe banca celor de la CFR Cluj. Dacă Edward Iordănescu a petrecut 3 meciuri în Gruia, omologul său lusitan ar fi petrecut 10

António Conceição da Silva Oliveira, pe scurt Toni Conceicao, a fost cât pe ce de a avea mai multe cuvinte în nume decât etape petrecute pe banca celor de la CFR Cluj. Dacă Edward Iordănescu a petrecut 3 meciuri în Gruia, omologul său lusitan ar fi petrecut 10, scrie presa locală din Cluj, întrucât ar fi plecat de la echipă după rușinea cu Dudelange.

Site-ul local cjsport.ro scrie că, la finalul meciului retur cu Dudelange, patronul clubului, Neluţu Varga, a convocat conducerea într-o şedinţă de urgenţă, iar primul care a făcut un pas în faţă a fost Toni Conceicao. Tehnicianul portughez şi-a anunţat demisia, iar campioana României va avea un alt antrenor pe bancă la meciul cu Viitorul, de duminică.

Toni Conceicao a fost numit la CFR Cluj la sfârşitul lunii iulie, după plecarea lui Edi Iordănescu, demis după doar 3 meciuri. În precedentele două mandate, în 2009 şi în sezonul 2015-2016, Conceicao a câştigat trei trofee cu CFR, Supercupa şi Cupa României în două rânduri, 2009 şi 2016.

Conceicao a condus CFR Cluj în 10 meciuri oficiale: 5 ăn liga 1, unul în Liga Campionilor și 4 în Europa League. Bilanțul: 5 victorii, 3 remize și 2 eșecuri. Acele 2 eșecuri au fost cele mai rușinoase din istoria CFR-ului și, probabil, din istoria fotbalului românesc în cupele Europene.

CFR Cluj a pierdut play-off-ul Europa League după două umilințe de răsunet: 0-2 în Luxemburg și 2-3 acasă cu Dudelange!

În locul lui Conceicao, la CFR Cluj ar putea ajunge un nume șoc: Ionel Ganea! În vârstă de 44 de ani, Ganea a mai antrenat Universitatea Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş, iar în această vară a preluat-o pe ACS Poli Timişoara, dar a demisionat la scurt timp, din cauza problemelor financiare ale echipei.

FCSB, dureros, CFR Cluj, rușinos! Echipele românești nu mai prind nici toamna în cupele europene... US Open 2018! 6, au fost eliminate toate româncele de la ultimul Mare Șlem: Sorana Cîrstea, meci bun cu Maria Sharapova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x