Antena Căutare

Cutremur la FCSB! Un titular al roș-albaștrilor și al echipei naționale și-a anunțat plecarea: ”Gata! Vreau să plec la altă echipă!”

FCSB este liderul Ligii 1 de două etape, însă atmosfera din sânul roș-albaștrilor este una extrem de apăsătoare pentru jucători. După ce s-a confruntat cu lipsa de formă a lui Denis Alibec și cu nervii lui Constantin Budescu, Nicolae Dică are de a face acum și cu nemulțumirile unui alt jucător de națională, Romario Benzar.

FCSB este liderul Ligii 1 de două etape, însă atmosfera din sânul roș-albaștrilor este una extrem de apăsătoare pentru jucători. După ce s-a confruntat cu lipsa de formă a lui Denis Alibec și cu nervii lui Constantin Budescu, Nicolae Dică are de a face acum și cu nemulțumirile unui alt jucător de națională, Romario Benzar.

Gazeta Sporturilor de azi vine cu o informație bombă legată de fundașul dreapta al celor de la FCSB și al echipei naționale. Se pare că Romario Benzar l-ar fi sunat de urgență pe agentul său, italianul Pietro Chiodi, și i-a cerut să-i găsească echipă în vară.

Conform sursei citate, jucătorul adus în toamna trecută de la Viitorul pe 1,7 milioane de euro, nu mai vrea să rămână la FCSB, fiind deranjat de situația din acest moment de la echipă.

”Antrenamentele sunt mult mai slabe decât erau la Viitorul, toată lumea face ce vrea. Se râde, e distracție mare și multe momente cu timp mort. La Viitorul, Hagi nu permitea glumele în timpul ședințelor de pregătire. Era muncă și atât!”, spun apropiații fotbalistului, conform gsp.ro

Romario Benzar a fost unul dintre jucătorii atacați de Gigi Becali după meciul cu CSM Poli Iași (1-0).

”La Benzar se vede valoarea, dar joacă doar când vrea. O să iau două pachete de țigări când merg la echipă și o să le dau câte unul fiecăruia, lui Coman și Benzar. Să văd dacă le-am nimerit marca favorită. Ovidiu Popescu joacă de doi ani la Steaua și dă mingi numai la adversar. E atât de speriat. Budescu e singurul care joacă. Nu FCSB e pe locul 1, ci Budescu. Fără el nu făceam nimic. Suntem morți fără el.” a spus patronul FCSB la TV Digisport pe 1 aprilie.

Venirea lui Benzar la FCSB în 2017 a fost o surpriză uriașă. Pe când era la Viitorul, Benzar a oferit o declarație dură la adresa celor de la Steaua/FCSB, spunând că un transfer la echipa lui Becali ar reprezenta un pas încapoi în cariera sa.

”I-am zis lui Florin Tănase să nu păţească precum Enache. E a plecat de la Astra şi au luat campionatul. Uite că s-a adeverit. Nu mă gândesc la un transfer la Steaua, pentru că nu vreau să mă duc în jos în carieră, ci în sus. Noi suntem campioana României. Dacă m-aş duce la o echipă de pe locul 2 sau 3, ar fi un regres în cariera mea", a afirmat Romario Benzar în mai 2017

Revista presei sportive, 11.04.2018: Lionel Messi, dat dispărut!; Valverde, principalul vinovat pentru eliminarea Barcel... UNA PE ZI! Roberta Pedrelli a fost atuul sexy al celor de la AS Roma în miracolul cu FC Barcelona!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x