Antena Căutare

CUTREMURĂTOR! Serena Williams, la un pas de moarte. Momente cumplite trăite de fostul lider WTA

Serena Williams, jucătoarea americană de tenis care domină sportul alb feminin de ani buni, a dezvăluit că a trecut prin momente dramatice în momentul în care a născut-o pe fiica sa, Alexis Olympia Ohanian, în septembrie.

Ajunsă la 36 de ani, sportiva americană care a revenit în circuit în luna februarie, a vorbit, pentru BBC, despre complicaţiile pe care le-a avut la naştere: ”Sunt extrem de norocoasă că am supravieţuit. Fiica mea s-a născut prin cezariană, la urgenţe, după ce bătăile inimii i-au scăzut dramatic în timpul contracţiilor. Intervenţia medicilor a decurs bine. Dar ce a urmat la doar 24 de ore după naştere au fost 6 zile de incertitudine”, a spus Serena.

Serena Williams a explicat apoi cu amănunte ce complicații au apărut în momentul în care a venit pe lume fetița sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Complicațiile au apărut cu un embolism pulmonar, adică o situaţie în care una sau mai multe artere din plămâni sunt blocate de un cheag de sânge. Din cauza istoricului meu vizavi de această problemă medicală, trăiesc cu frică. Aşa că, în momentul în care am simţit că nu mai am aer, n-am mai stat nicio secundă şi am chemat asistentele medicale. Rana din timpul intervenţiei de la naştere a apărut din cauza tusei. Din cauza embolismului tuşeam foarte puternic.

După cezariană, m-am întors în sala de operaţie, unde medicii au descoperit în abdomenul meu un hematom mare, un cheag de sânge. Când m-am întors acasă la familie, a trebuit să-mi petrec primele șase săptămâni de maternitate în pat. Sunt atât de recunoscătoare că am avut parte de o echipă medicală incredibilă, la un spital cu o aparatură de ultimă generaţie. Au ştiut exact cum să facă faţă acestor răsturnări de situaţie. Dacă medicii n-ar fi fost aşa profesionişti, n-aş mai fi fost aici acum.", a mai adăugat jucătoarea.

Serena Williams, jucătoare cu 23 de turnee de Grand Slam în palmares, a revenit pe terenurile de tenis, evoluând pentru echipa Statelor Unite în meciurile de Cupa Hopman și cele de Fed Cup.

Lionel Messi a reușit ”minunea” împotriva celor de la Chelsea! S-a întâmplat după 730 de minute și 29 de șuturi... Gigi Becali a anunțat echipa de start a celor de la FCSB pentru meciul cu Lazio! Revine în primul 11 jucătorul de ”zeci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x