Antena Căutare

Cutremur în Liga 1 înainte de finalul sezonului! Dan Petrescu, out de la CFR Cluj ? Meciul de care depinde soarta ”Bursucului”

Finalul de sezon din Liga 1 este unul mai incendiar ca niciodată, iar spectacolul apare în fiecare weekend. Din păcate, acesta nu este unul fotbalistic, ci declarativ. Dacă pe teren fotbalul lipsește cu desăvârșire sau apare izolat, după meciuri, ”eroii” implicați în fenomen declanșează ofensiva totală. FCSB și CFR Cluj, candidatele la titlu din acest sezon, se bat cu toate armele din dotare și se acuză de fel și fel de stratageme. Acest război ar putea aduce și o ”victimă” cu nume: Dan Petrescu.

Viitorul - FCSB și CSM Poli Iași - CFR Cluj, două meciuri în care oaspeții au fost incapabili să se impună, s-au lăsat cu ”spectacole” declarative incredibile. Dacă ”fanul” numărul 1 al FCSB, Gigi Becali, și-a acuzat întreaga echipă a spus despre meciul cu Viitorul că ”a părut un blat pe față”, duelul din Copou dintre Poli și CFR a băgat alți cărbuni pe foc. Ca de obicei, Dan Petrescu, eternul neumulțumit de pe banca ardelenilor, a condus ”ofensiva”.

CSM Poli Iaşi - CFR Cluj s-a terminat 1-1, CFR nu a profitat de pasul greşit al rivalei FCSB (2-2 cu Viitorul). La final, Petrescu a pus tunurile pe arbitraj şi a anunţat că va pleca de la CFR Cluj, la finalul sezonului.

”În play-off suntem furaţi pe faţă. Haţegan nu ne-a dat penalty cu Steaua şi aici a dat penalty împotriva noastră. Ne-a furat patru puncte. Dacă se descurcă Steaua, bravo lor. Dar nu e normal aşa. Altfel era să fim la egalitate de puncte înainte de meciul direct.

Cred că Gigi Becali o să ceară din nou arbitri străini. Îmi anunţ retragerea. Nu mai stau aici decât 3-4 meciuri. Poate dacă mă retrag şi eu, CFR va fi respectată. Eu nu mă simt respectat”, a spus Petrescu după meci.

Coincidență sau nu, în presa de azi au apărut zvonuri conform cărora Dan Petrescu ar putea fi demis în cazul în care CFR Cluj, la 2 puncte de FCSB în Liga 1, nu bate în meciul direct din etapa viitoare. Conform sport.ro, oficialii celor de la CFR Cluj sunt nemulțumiți de modul în care se exprimă echipa, una în care s-au băgat multe milioane de Euro în acest sezon, iar Dan Petrescu poate fi demis în viitorul apropiat. Mai mult, se pare că ar exista și o tensiune între antrenor și o parte din jucători. În aceste condiții, Cristiano Bergodi, Edward Iordănescu, Mircea Rednic și Ioan Andone sunt luați în calcul pentru înlocuirea ”Bursucului”.

Președintele clubului CFR, Iuliu Mureșan, a confirmat, indirect, situația lui Petrescu.

”Indiferent de rezultatul din această seară, noi trebuie să batem Steaua. Dacă vrem să luăm campionatul şi să merităm, trebuie să batem Steaua şi au am încredere în jucători şi în Dan Petrescu. Va fi un meci foarte greu, dar eu cred că avem o echipă valoroasă care poate să bată pe oricine. Noi nu am avut obiectiv campionatul, dar fiind aşa aproape, normal că ne dorim. Trebuie să batem pe Steaua şi apoi să ne câştigăm toate meciurile”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Așadar, FCSB - CFR Cluj, programat duminică, 29 aprilie de la 20:45, nu este doar o finală pentru titlul din Liga 1, ci și meciul capital pentru soarta lui Dan Petrescu în Gruia.

Sezonul din Serie A a luat foc! Juventus, ca și campioană în urmă cu două runde, a pierdut acasă cu Napoli și echipa lui... Revista presei sportive, 23.04.2018: legenda Andres Iniesta spune ”adio” Barcelonei; Juventus plânge, Napoli cântă; Lewa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x