Antena Căutare

Daca se va califica la mondialul din 2022, Romania va juca in decembrie

Presedintele FIFA, Michel Platini, ia in calcul mutarea in decembrie a mondialului din 2012, din cauza caldurilor excesive de pe perioada verii, Quatar.

Michel Platini doreste ca afluenta de spectatori de la Campionatul Mondial din Quatar sa nu fie diminuata de canicula ce se instaleaza in aceasta tara pe perioada verii.

"Cum sa atragem spectatorii cu temperaturi atat de ridicae in vara? Trebuie sa jucam la momentul potrivit. Daca iarna e singura solutie, atunci asa vom proceda" a declarat fosta vedeta a lui Saint Etienne si Juventus.

In cazul in care propunerea va fi aprobata, Mondialul din Quatar nu ar fi primul care s-ar desfasura iarna (pentru ca cele gazduite de tarile din emisfera sudica au debutat toate in acest anotimp, inclusiv cel de acum un an din Africa de Sud), ci primul care s-ar desfasura in decembrie.

Foto: Intact Images

MM il vrea capitan pe Brandan... Olanda, in grupa cu Portugalia si Germania la Euro. Vezi rezultatul tragerii la sorti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x