Antena Căutare

Dan Petrescu surprinde după meciul Dinamo - CFR Cluj. Ce spune ”Bursucul” de arbitrajul lui Hațegan la meciul Irlanda de Nord - Elveția

După două etape de ”exil” pe locul secund în Liga 1, CFR Cluj și-a revenit în ultimele două etape și se uită din nou de sus la rivala FCSB. Echipa lui Dan Petrescu s-a impus în ”Ștefan cel Mare”, scor 2-0 cu Dinamo, și a pus două puncte între ea și echipa lui Nicolae Dică.

În urma unui meci în care a primit din nou penalty, Dan Petrescu s-a declarat extrem de mulțumit de prestația hulitului Ovidiu Hațegan, despre care a spus un lucru surprinzător.

”Sper să primim cât mai multe penalty-uri. Haţegan a arbitrat foarte bine, nu ai ce să-i reproşezi. Mă bucur foarte mult că am câştigat fără greşeli de arbitraj.

Pe Ovidiu Hațegan l-au criticat mulți după Irlanda de Nord - Elveția, însă părerea mea este că nu a greșit acolo”, a spus Petrescu după meciul cu Dinamo

În urmă cu 10 zile, la Belfast, Hațegan a iscat o adevărată revoltă la adresa propriei sale persoane după ce a acordat eronat un penalty în turul barajului Irlanda de Nord - Elveția, decizie care a calificat echipa oaspete la Mondialul din 2018. După o oră de joc din meciul tur, la scorul de 0-0, arbitrul român a acordat penalty la o fază în care mingea trimisă de Shaqiri l-a lovit în spate pe Corry Evans.

După acest meci, Hațegan a fost criticat de toată lumea fotbalului dar și de fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu. ”Nu s-ar fi impus sub nicio formă lovitură de la 11 metri” a spus acesta la o televiziune de sport.

Război total FCSB - CFR Cluj pe piața transferurilor din România. Un ”favorit” al lui Gigi Becali, aproape de un transfe... Dezvăluire senzațională: Gică Hagi, la un pas de a fi antrenor la Campionatul Mondial din Rusia 2018!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x