Antena Căutare

Daniel Niculae, cel mai bun jucator al lui Monaco in august

Desi la nationala nu isi regaseste inca forma, Daniel Niculae a reusit sa impresioneze in Franta, la AS Monaco. Internationalul roman a fost ales de suporteri cel mai bun jucator al lunii august la AS Monaco.

Transferat in aceasta vara la echipa dn Principat, dupa un sezon 2009-2010 foarte bun la Auxerre, fostul atacant giulestean a intrat repede in gratiile suporterilor monegasti.

Doua goluri in patru etape sunt cifrele lui Niculae, care a adus cateva puncte importante echipei sale. In acest weekend insa, Monaco va da piet cu campioana din Ligue 1, Olympique Marseille.

"Vreau sa le multumesc suporterilor pentru aceasta distinctie prin evolutii cat mai bune pe teren. Sincer, cred ca altii meritau mai mult decat mine acest premiu", aspus Niculae pentru siteul oficial al clubului.

"Cu Olympique Marseille vom avea un meci foarte greu, dar nu trebuie sa il tratam altfel decat alte partide din campionat. Importante sunt cele trei puncte", a mai spus acesta.

MP al Italiei/ Fernando Alonso, in pole position la Monza... Kim Clijsters si Vera Zvonareva in finala la US Open!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x