Antena Căutare

Danny Rose critică planurile de reluare a Premier League: Nici măcar nu ar trebui să discutăm acest lucru până nu scade numărul deceselor

Fundaşul naţionalei Angliei şi al echipei Tottenham, Danny Rose, a criticat planurile de reluare a meciurilor din Premier League, informează BBC.

"Nici măcar nu ar trebui să discutăm despre fotbal până când numărul deceselor nu scade semnificativ. Vieţilor oamenilor sunt în pericol", a spus Rose.

BBC a intrat în posesia protocolului sanitar al Proiectului Restart, de reluare a antrenamentelor şi ulterior a campionatului de fotbal din Anglia, şi, protrivit acestuia, cluburile au obligaţia să dezinfecteze mingile, fanioanele de la colţul terenului, jaloanele, porţile şi celelalte materiale folosite la pregătire, precum şi terenul, după fiecare antrenament.

Conducătorii cluburilor speră ca antrenamentele să poată fi reluate începând de luni. Într-o primă fază, jucătorii se vor antrena în grupuri mici, nu mai mulţi de cinci, în şedinţe de maximum 75 de minute.

Măsurile de supraveghere incluse în îndrumări includ testarea de două ori pe săptămână, precum şi un chestionar zilnic înaintea antrenamentului şi verificarea temperaturii.

"Măsurile de control" recomandate includ "igiena personală minuţioasă şi utilizarea echipamentului de protecţie personală, nicio adunare în zonele comune, inclusiv în camerele medicale şi sălile de fitness, dar fără a se limita la acestea".

Jucătorii trebuie să călătorească singuri în maşină la şi de la locul de antrenament, iar interioarele vehiculelor trebuie curăţate regulat. Nu trebuie utilizate vehicule ale echipei şi nici transportul în comun.

Jucătorii sunt consultaţi de către Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti (PFA) cu privire la protocoalele medicale propuse pentru revenirea la antrenament. Lor li s-a oferit un rezumat al documentului de 40 de pagini.

Miercuri, va avea loc o întâlnire între jucători, Premier League, personalul medical şi PFA. O autorizare din partea guvernului este necesară înainte ca echipele să poată continua cu următoarea etapă de pregătire, când contactul va fi permis.

Sursa : news.ro

Preşedintele clubului Olympique Lyon va avea un salariu redus cu 30 la sută... Vlad Chiricheş, Ianis Hagi şi Ionuţ Radu, incluşi de FIFA în campania #WeWillWin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x