Căutare Live

David Popovici a vorbit despre iubita lui. Cine este și cum arată tânăra care l-a cucerit pe sportivul cu medalii de aur

David Popovici a ajuns în atenția tuturor după ce a reușit să câștige două medalii de aur la Mondialele de natație de la Budapesta. În cadrul unor interviuri, acesta a menționat-o pe iubita lui și mulți au fost curioși să afle cine este și cum arată tânăra.

Urmăritorii de pe Instagram ai lui David Popovici au descoperit cum arată iubita acestuia

sursa foto: Profimedia

La doar 17 ani, David Popovici a reușit să câștige două medalii de aur la Mondialele de natație de la Budapesta și a uimit astfel întreaga planetă cu rezultatele sale. În cadrul unor interviuri, acesta a dezvăluit ce program strict a avut în tot acest timp, cum îl susțin părinții și a menționat-o inclusiv pe iubita lui. Mulți au fost curioși să descopere cine este și cum arată tânăra care l-a cucerit pe sportiv.

David Popovici are o iubită. Cine este și cum arată tânăra care l-a cucerit

În ultimele zile, pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume apare numele lui David Popovici, românul în vârstă de 17 ani care a reușit să câștige medalia de aur în proba de 100 metri liber și medalia de aur în proba de 200 de metri liber. Nu doar românii, ci și oameni din întreaga lume au dorit să afle mai multe despre noua senzație a înotului internațional.

Citește și: David Popovici, scrisoare emoționantă despre trecutul său. Detaliul ce i-a făcut pe părinți să îl dea la înot

Prin informațiile pe care le-a oferit presei în cadrul unor interviuri, David Popovici a vorbit despre pasiunile sale, despre cum s-a apucat de înot, cum l-au susținut părinții, ce program drastic a avut în tot acest timp, dar și despre iubita lui. Acesta a spus că, după ce își termină antrenamentele, încearcă să se întâlnească sau să stea la telefon cu iubita lui, semn că aceasta îi înțelege programul și îl susține.

Extrem de discret în privința vieții sale personale, înotătorul nu a dezvăluit foarte multe detalii despre el prin intermediul paginii sale de Instagram. Totuși, deși i-au urmărit atent pozele, fanii nu au putut descoperi cine este actuala iubită a sportivului, însă au reacționat imediat la pozele din copilărie, atunci când sportivul s-a apucat de înot. Rămâne de văzut dacă tânărul va rămâne la fel de discret și în viitor în privința vieții sale private.

Citește și: Ce salariu primește David Popovici la CS Dinamo. Câți bani ia noul star mondial al natației pentru a face performanță

România are toate motivele să fie mândră după ce David Popovici a reușit să devină cel de-al doilea înotător din toate timpurile care câștigă aur la probele de 100 și 200 de metri liber, în cadrul aceleași ediții a Campionatelor Mondiale. Primul sportiv din lume care a reușit o astfel de performanță a fost Jim Montgomery, în anul 1973, la Belgrad.

Acum, David Popovici (17 ani) a reușit nu doar să câștige aurul la ambele probe, ci și să stabilească un nou record de timp la juniori. Astfel, la proba de 100 metri liber, acesta a înregistrat un timp de 47 de secunde 58/100, după ce reușise cel mai bun timp atât în serii (47 sec 60/100), cât şi în semifinale, stabilind un nou record mondial de juniori (47 sec 13/100). A câștigat medalia de aur și în proba de 200 metri liber, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100, un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale (1 min 44 sec 40/100).

O echipă din Turcia are cei mai înfocaţi suporteri! Fanii s-au bucurat şi când au fost martorii unei cereri în căsătorie... David Popovici, decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler de Iohannis: „Un model pentru tânăra ge...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x