Căutare Live

De ce nu a fost Irina Begu descalificată de la Roland Garros 2022, după ce racheta aruncată de ea a lovit un copil. Ce a transmis

Irina Begu a avut o reacție nervoasă la Roland Garros 2022. Racheta cu care sportiva a dat de pământ a ricoșat și a atins un copil. Totuși, sportiva care a câștigat meciul din turul 2 nu a fost descalificată, iar explicațiile au venit din partea organizatorilor turenului.

Irina Begu s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros 2022

gettyimages.com

Românca Irina Begu (31 de ani, 63 WTA) s-a calificat în turul trei de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Ekaterina Alexandrova (27 de ani, 31 WTA), cu scorul 6-7 (3), 6-3, 6-4. Adversara româncei a cerut descalificarea acesteia din turneu, după ce racheta pe care aceasta a trântit-o de pâmânt a ricoșat și a lovit un copil din tribune. Irina Begu nu a fost descalificată, ea primind un avertisment pentru comportament neportivit.

Motivul pentru care sportiva româncă nu a fost descalificată de la Roland Garros 2022 a fost că racheta abia l-a atins pe băiat, fără să-i provoace răni, iar micuțul a plâns de la sperietură. Părinții au declarat că fiul lor este nevătămat, iar astfel, Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Citește și: Ce a transmis Simona Halep după eșecul de la Roland Garros 2022. Mesajul la rece al sportivei: „Nu sunt o persoană dramatică”

Ce au transmis organizatorii turneului Roland Garros, după ce Irina Begu a dat cu racheta de tenis de pământ și a lovit un copil din tribună

"După ce și-a pierdut serviciul (la 0-2 în setul 3), în timp ce mergea spre banca sa, Irina Camelia Begu a dat cu racheta de pământ în apropierea băncii și aceasta a ricoșat în zona spectotorilor. Racheta a aterizat în tribună și l-a șters pe un tânăr spectator.

Citește și: Ce i-a spus Patrick Mouratoglou Simonei Halep, imediat după ce jucătoarea de tenis a fost eliminată de la Roland Garros 2022

După ce inițial s-a speriat, spectatorul s-a dovedit a fi în regulă. Supervizorul Grand Slam-ului a discutat cu părinții care erau cu fiul lor și aceștia au confirmat că acesta era nevătămat. Conform procedurilor, un avertisment pentru comportament nesportiv i-a fost acordat jucătoarei.", se arată în comunicatul emis de Roland Garros.

Ce a transmis Irina Begu, după incidentul de la Roland Garros

Citește și: Patrick Mouratoglou, reacție neașteptată după interviul Simonei Halep, susținut când a intrat în turul 2 de la Roland Garros 2022

Meciul din turul 2 de la Roland Garros în care a câștigat Irina Begu s-a terminat după 2 ore și 38 de minute. Jucătoarea de tenis din România s-a dus imediat după terminarea meciului la copilul pe care l-a atins cu racheta și s-a asigurat că se simte bine. Părinții au asigurat-o pe sportivă de faptul că băiatul nu a fost rănit și că nu vor exista consecițe care să-i pericliteze evoluția în turenul de Grand Slam din partea lor.

Irina Begu și-a prezentat scuzele după incidentul de la Roland Garros.

''În întreaga mea carieră nu am făcut aşa ceva şi îmi pare rău şi îmi cer scuze. Îmi mai cer o dată scuze pentru incident, a fost un moment jenant pentru mine. A fost un moment dificil, pentru că nu am vrut să arunc racheta aşa. Dai cu ea de pământ, dar nu te aştepţi să zboare aşa de mult''.

Ce a transmis Simona Halep după eșecul de la Roland Garros 2022. Mesajul la rece al sportivei: „Nu sunt o persoană drama...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x