Antena Căutare

Deac anunta revirimentul Rapidului: "O sa vedeti alt joc odata cu revenirea pe Giulesti"

Atacati din toate partile pentru evolutia din derby-ul cu Dinamo, partida incheiata la egalitate, scor 0-0, jucatorii rapidisti le promit fanilor ca jocul echipei se va schimba odata cu revenirea pe Giulesti.

Ciprian Deac, jucatorul transferat la Rapid in aceasta vara, nu a apucat inca sa joace pe stadionul de langa podul Grant, dar spune ca asteapta cu nerabdare sa debuteze in fata fanilor rapidisti.

"In decizia mea de a veni la Rapid a contat si faptul ca voi avea ocazia sa joc in Giulesti. Ma bucur ca revenim acasa. Din cate s-a putut vedea, nu am facut meciuri prea grozave pana acum pentru ca am jucat toate meciurile in deplasare. Noi, jucatorii, ne bucuram ca revenim pe Giulesti, o sa vedeti un alt joc al Rapidului", a spus Deac.

Meciul de sambata cu CFR Cluj este unul special pentru Ciprian Deac. "Pentru mine meciul cu CFR este unul special. Am jucat timp de cinci ani la CFR Cluj si aceasta echipa inseamna mult pentru mine. De abia astept sa jucam. Nu stiu daca o sa ma bucur daca dau gol. Important este sa castigam, nu sa dau eu gol", a explicat Deac.

Inainte de meciul de pe teren propriu, Rapid joaca tot in Giulesti, cu Juventus Colentina, intr-un meci din 16-imile Cupei Romaniei.

sursa: gsp

foto: Intact Images

De Rossi, urmatoarea tinta a lui Manchester City... Bacila a fost operat cu succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x