Antena Căutare

Decesul lui Patrick Ekeng: Medicul de pe ambulanţă, condamnat la închisoare cu suspendare. Familia jucătorului primeşte daune de 200.000 de euro

Doctoriţa de pe Ambulanţa Puls care a intervenit în 2016 pe Stadionul Dinamo în cazul fotbalistului Patrick Ekeng, Mihaiela Duţă, judecată pentru ucidere din culpă, a fost condamnată la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii, conform deciziei Judecătoriei Sectorului 2.

Potrivit g4media.ro, instanţa a hotărât acordarea de daune familiei dinamovistului în valoare de 200.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, la 26 de ani, la 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul, fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa şi a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără succes însă.

În cadrul anchetei, s-a stabilit că medicul de pe ambulanţă nu a făcut nicio manevră de resuscitare, nici când l-a preluat pe Patrick Ekeng şi nici în salvare, deşi acesta era în fibrilaţie ventriculară, anulând astfel, prin inacţiunea sa nejustificată, orice şanse de supravieţuire a fotbalistului.

Sursa : news.ro

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate din cauza pandemiei, vor avea loc în decembrie, la Baku... Nouă poliţişti de la Furturi Auto din Bucureşti, confirmaţi cu coronavirus/ 11 dintre colegii lor sunt izolaţi la domici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x