Antena Căutare

Decizie radicală la FCSB! Anunțul lui Nicolae Dică după meciul cu FC Botoșani: ”Am vorbit cu patronul Gigi Becali și....”

FCSB a fost, în ultimele sezoane, echipa ciudățenilor. Pe lângă deciziile controversate, dar deja obișnuite, luate de Gigi Becali în legătură cu vânzările sau transferurile de jucători, în sânul FCSB s-au petrecut lucruri ciudate legate de banderola de căpitan.

FCSB a fost, în ultimele sezoane, echipa ciudățenilor. Pe lângă deciziile controversate, dar deja obișnuite, luate de Gigi Becali în legătură cu vânzările sau transferurile de jucători, în sânul FCSB s-au petrecut lucruri ciudate legate de banderola de căpitan. Mai mereu, aceasta a stat pe brațul jucătorilor care nu aveau caracteristici de lider.

În februarie 2017, la succesul cu CS ”U” Craiova, de la Severin, scor 2-1, Alibec a fost în premieră căpitanul FCSB-ului, într-un meci oficial. Dorinţa lui Gigi Becali a fost pusă în aplicare de antrenor, chiar dacă acesta îl vedea pe Mihai Pintilii liderul vestiarului.

”Am spus de acum două săptămâni că Alibec e căpitan. L-am făcut căpitan pentru că este cel mai bun. Cel mai bun jucător trebuie să fie căpitanul echipei, nu cel mai în vârstă sau cel mai vechi", a explicat Becali, pentru Gazetă.

Nu peste mult timp, Gigi Becali s-a convins de valoarea lui Alibec, dar mai ales de calitățile sale de lider. Din sezonul următor, banderola a ajuns pe brațul lui Florin Tănase. Unul dintre cei mai slabi decari din istoria echipei roș-albastre, Tănase l-a dezamăgit și el pe Becali, iar începând de ieri, 2 septembrie, nu mai este căpitanul echipei vicecampioane.

La meciul FCSB - FC Botoșani, Bogdan Planic a fost căpitan, iar Dică spune că banderola va rămâne la fundaşul sârb.

Cum Florin Tănase a început să fie criticat de patron, noul căpitan al echipei este Bogdan Planic. Nicolae Dică spune că a luat această decizie după ce a avut o discuţie cu Mihai Stoica şi Gigi Becali şi au decis că Planic se potriveşte cel mai bine pentru acest rol.

Mihai Pintilii, cel la care este unul dintre liderii vestiarului, nu mai vrea să fie căpitan de la momentul în care Gigi Becali a decis să-i ia banderola şi să i-o dea lui Florin Tănase.

”Pintilii, ştiţi foarte bine, el nu mai doreşte să fie căpitanul echipei şi.... Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuţie cu Meme şi cu patronul echipei, să schimbam căpitanul echipei. Şi mai multe nu vreau să comentez”, a declarat Nicolae Dică.

UNA PE ZI! Yaiza Moreno, iubita noului star de la Real, Mariano Diaz, a atras toate privirile în Spania... Biletul Zilei 03.09.2018! Sportul alb ne aduce azi un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x