Antena Căutare

Decizie radicală luată de Gigi Becali după Hermannstadt-FCSB 3-0: trei jucători titulari la Sibiu, OUT de la echipă!

Conform tradiție ultimilor ani din Cupa României, FCSB a fost din nou eliminată înainte de fazele superioare ale acestei competiții. Ieri, la Sibiu, echipa lui Nicolae Dică a pierdut la scor de neprezentare partida cu Hermannstadt, din "sferturi".

În ciuda faptului că a mascat rușinea din Ardeal și nu s-a arătat deranjat de umilinţa din teren finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, a pus deja pe "lista neagră" nu mai puţin de 3 fotbalişti. Este vorba de Artur Jorge, Ionuţ Larie şi Ovidiu Popescu.

Folosiți la Sibiu din primul minut, cei trei jucători au avut prestaţii slabe. Artur Jorge a fost bulevard în apărare și a fost înlocuit în minutul 66, cu Ianis Stoica. Ovidiu Popescu, fostul ”Lampard” al lui Gigi Becali, a fost o catastrofă la centrul terenului, fiind eliminat în minutul 74, pentru cumul de cartonaşe, iar Ionuț Larie a fost, probabil, cel mai slab de pe teren alături de Mihai Bălașa. De lângă el s-au marcat golurile și s-au născut ocaziile multiple ale ardelenilor.

După meci, patronul FCSB i-a luat în vizor pe fundașii centrali: ”Cum să fie cea mai bună echipă? Arthur Jorge ar juca vreodată, Larie ar juca vreodată? Planic nu a fost acolo”, a spus Becali, după meci, la TV Digisport.

Dacă Artur Jorge este împrumutat de la Braga până la finalul sezonului, iar în vară se va întoarce în Portugalia, Larie şi Ovidiu Popescu vor trebui să-şi caute echipe. Finanţatorul FCSB a mai încercat şi în această iarnă să scape de ultimii doi, însă antrenorul Nicolae Dică s-a opus.

Răzvan Burleanu, încrezător înainte de lupta cu Ionuț Lupescu pentru șefia FRF: ”Suntem convinși că după 18 aprilie nu n... Rușinea istorică suferită de FCSB cu Hermannstadt nu e una singulară! Steaua/FCSB a fost victima și altor eliminări ruși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x