Căutare Live

Declaraţie ISTORICĂ dată de Şumudică: "Îmi doresc din suflet ca Steaua să câştige campionatul"

Marius Şumudică îşi continuă campania de a atrage de partea sa cât mai mulţi stelişti pentru a putea, pe viitor, să ajungă antrenor la FCSB. Actualul tehnician al lui Kayserispor a revenit la sentimente mai bune pentru stelişti şi, în mod ciudat, le face acestora declaraţii de dragoste la tot pasul.

A lăudat la maximum investiţiile lui Gigi Becali şi condiţiile de pregătire de la Steaua, iar acum a atins apogeul cu o declaraţie pe care nici steliştii cu ştate vechi n-o prea mai fac.

"Îmi doresc din suflet ca Steaua să câştige campionatul. Am mulţi foşti jucători acolo, iar acum că au venit Budescu şi Teixeira sunt clar favoriţi să ia titlul", a spus Şumudică.

Între timp, prin Spania: antrenorul unei echipe care a câştigat cu 25-0 a fost dat afară! "Nu se face aşa ceva nici... L-au luat pe urmaşul lui Cristiano Ronaldo! OFICIAL: Dinamo a rezolvat transferul mijlocaşului Salomao...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri