Antena Căutare

Era milionar, dar a ajuns om al străzii! A fost snopit în bătaie și încătușat! Imagini teribile! „Obișnuiam să fiu Delonte West, dar nu mai sunt” – VIDEO  

Un fost milionar și star NBA, Delonte West, a ajuns să trăiască pe străzi. Fostul jucător de baschet a fost filmat în timpul unui conflict violent cu un alt bărbat, precum și încătușat de polițiști.  

Era milionar, dar a ajuns om al străzii! A fost snopit în bătaie și încătușat! Imagini teribile! „Obișnuiam să fiu Delonte West, dar nu mai sunt” – VIDEO  
Delonte West

Delonte West, în vârstă de 36 de ani, a fost filmat pe caldarâm, dezbrăcat, încătușat și cu fața însângerată, în Maryland. Într-un alt clip, apare în timpul unei lupte pe stradă.

Bătaia ar fi fost iscată chiar de el, după ce a lovit un bărbat mai în vârstă cu o sticlă, de mai multe ori. West le-ar fi spus polițiștilor că o persoană s-a apropiat de el cu un pistol, ceea ce nu a fost confirmat. Fostul jucător de baschet a fost incoerent și a început să înjure.

Potrivit polițiștilor, milionarul ajuns om al străzii și persoana cu care s-a bătut se cunoșteau. Cei doi au refuzat să depună plângere și să accepte îngrijire medical.

Imaginile video au fost surprinse de un polițist care a fost suspendat, după ce acestea au ajuns pe internet și au devenit virale.

Când a fost întrebat dacă este Delonte West, în urmă cu câțiva ani, când se afla tot pe stradă, a răspuns: „Obișnuiam să fiu, dar nu mai sunt”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Delonte West și ce i s-a întâmplat

Cele mai importante momente ale carierei lui Delonte West au venit la Boston Celtics și Cleveland Cavaliers. El a evoluat timp de opt ani ani în NBA. În cele 432 de meciuri disputate, el a avut o medie de 9.6 puncte și 3.6 assist-uri.

Cariera lui Delonte West, ce i-ar fi adus 16.5 milioane de dolari, s-a încheiat în 2015, după ce a luat o turnură nedorită mult mai devreme, în anul 2008, atunci când a fost diagnosticat cu tulburare bipolară. A evoluat pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers și Dallas Mavericks, dar și în China.

Zvonul că Delonte West ar fi rămas fără adăpost a apărut în 2016, când o fotografie cu el a devenit virală. Se specula că a rămas fără adăpost, având în vedere problemele sale pshice. West a negat ulterior zvonurile, afirmând că, deși fotografia este autentică, el are o casă și a asistat doar pe cineva care era de fapt fără adăpost.

Delonte West s-a căsătorit în anul 2013 și are doi fii, dar nu se știe cu siguranță dacă mai este sau nu însurat în prezent.

Cei care-l cunosc au apelat la NBA și la sindicatul jucătorilor pentru a găsi o soluție pentru West.

Grigor Dimitrov, eliminat în turul al doilea al Australian Open după un meci de peste patru ore... Serena Williams, în turul al treilea al AusOpen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x